Διάσημοι Έλληνες σκορπιοί - Ποιοι είναι;

διάσημοι Έλληνες σκορπιοί

Οι Σκορπιοί είναι αρκετά μυστήριοι και ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς τι έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους. Η ζήλια και η εμμονή με το παρελθόν είναι ένα αγκάθι που τους βαραίνει καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που το ζώο του σκορπιού, δεν αλλάζει τον τόπο που μένει μέχρι να πεθάνει. Ένα άτομο που ανήκει στο συγκεκριμένο ζώδιο βιώνει κάθε είδους αίσθημα σε πολύ έντονο βαθμό, γεγονός που μπορεί να ζορίσει όχι μόνο το ίδιο, αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω του.

Διάσημοι Έλληνες Σκορπιοί

Ελένη Μενεγάκη

Έχοντας διαγράψει πολλά χιλιόμετρα στην παρουσίαση, η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα πιστό δείγμα Σκορπιού, που τα καταφέρνει σε ό,τι καταπιάνεται. Αλλά ακόμα και αν δεν της βγει αυτό που θέλει με την πρώτη, έχει τον τρόπο να το φέρει στα μέτρα της.

 

Μιχάλης Χατζηγιάννης

Τι να πούμε για τον τραγουδιστή που σημάδεψε τα νεανικά μας χρόνια; Μετρ στο είδος που αντιπροσωπεύει στην ελληνική μουσική βιομηχανία, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ξαναγεννήθηκε από τις στάχτες του μετά την πολύκροτη υπόθεση φοροδιαφυγής, όπου κρίθηκε αθώος.

Ελένη Ράντου

Η ταλαντούχα ηθοποιός που μας έχει χαρίσει στιγμές άπειρου γέλιου μέσα από τη μικρή οθόνη, ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού. Η εσωτερική της δύναμη είναι το σήμα κατατεθέν της. Ενώ κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την επιτυχία που έχει σημειώσει τόσο στην τηλεόραση, όσο και στο θεατρικό σανίδι.

 

Νατάσα Θεοδωρίδου

Αρκετές φορές η γνωστή τραγουδίστρια έχει αναφερθεί στο κοινό ζώδιο που έχει με την κουμπάρα της, Ελένη Μενεγάκη. Η δυναμικότητά της, αλλά και το πάθος της για το τραγούδι είναι μερικά από τα συστατικά της διαχρονικής της επιτυχίας.

Άλλοι γνωστοί Σκορπιοί της εγχώριας showbiz: Γιώργος Τσαλίκης, Δήμητρα Γαλάνη, Γλυκερία, Βασίλης Καρράς, Νότης Σφακιανάκης, Πέτρος Γαϊτάνος, Μάρω Λύτρα Μιχάλης Μαρίνος, Ελισάβετ Μουτάφη, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Μέμος Μπεγνής, Μάρθα Καραγιάννη, Δούκισσα Νομικού, Τζένη Μπαλατσινού, Άδωνις Γεωργιάδης, Άρης Σπηλιωτόπουλος, Αλέκα Παπαρήγα, Έλενα Κουντουρά, Θοδωρής Ζαγοράκης.