Υδροχόος άντρας - Πως να τον κατακτήσεις

Υδροχόος άντρας

Πώς να κατακτήσεις έναν Υδροχόο

Ο Υδροχόος άντρας για να κατακτηθεί θα πρέπει να είσαι κοινωνική και να έχεις αυτοπεποίθηση, καθώς του αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες. Στην αρχή ο Υδροχόος άνδρας θα προσεγγίσει φιλικά και εσύ θα πρέπει να δείχνεις ανταπόκριση και ίσως χρειαστεί να κάνεις το πρώτο βήμα.

Είναι φανατικός των ξεκάθαρων καταστάσεων και δεν του αρέσουν τα παιχνίδια, καθώς θέλει η γυναίκα να πηγαίνει με τα «νερά» του. Στο σεξ να είσαι λιγότερο συναισθηματική στην αρχή και να του δείχνεις σιγά σιγά το τι νιώθεις.

Ο Υδροχόος άντρας είναι περίπτωση γι’ αυτό θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο και εστίασε στο να περάσετε καλά. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα το εκτιμήσει.

Υδροχόος άντρας - Ποια τα χαρακτηριστικά;

Είναι ένα από τα πιο κοινωνικά ζώδια, γι’ αυτό όπου σταθεί και όπου βρεθεί θα έχει πάντα ένα θέμα συζήτησης που τις περισσότερες φορές θα το ανοίξει πρώτος. Αν δει κάποιον συντηρητικό το πιο πιθανό είναι να τον τρολάρει συνέχεια. Είναι ευαίσθητος και τον απασχολούν θέματα που αφορούν τον άνθρωπο γι’ αυτό μην εκπλαγείς εάν τον δεις να λαμβάνει μέρος σε φιλανθρωπικές ενέργειες. Λέει πάντα την αλήθεια και απεχθάνεται το ψέμα.

Συνήθως, ο Υδροχόος άνδρας είναι από εδώ και από εκεί, δεσμεύεται δύσκολα, καθώς λατρεύει την ελευθερία του.

Δεν έχει συγκεκριμένο στυλ γυναίκας που του αρέσει και δεν του αρέσει να πηγαίνουν κόντρα στα πιστεύω του. Εάν συμβεί αυτό, τότε γίνεται ειρωνικός. Όταν αποφασίσει να δείξει το ενδιαφέρον του σε μια γυναίκα, δεν θα το κάνει με λόγια, αλλά με τη γλώσσα του σώματος.