Εβδομαδιαίες προβλέψεις: Πώς θα μας επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής;

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Πώς μας επηρεάζει o ανάδρομος Ερμής; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις.

Στις 30 Ιανουαρίου ο Ερμής στον Υδροχόο γίνεται ανάδρομος και θα πρέπει να προσέξουμε τη συμπεριφορά μας απέναντι σε φίλους και συνεργάτες για την αποφυγή παρεξηγήσεων.

Τι λένε οι προβλέψεις των ζωδίων;

Κριός

Κριέ, έχεις αρκετά πάνω και αρκετά κάτω αυτές τις μέρες. Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα και δεν είναι ανάγκη να σε αγχώνει ακόμα παραπάνω. Επικοινώνησε με ανθρώπους που αγαπάς και εμπιστεύεσαι και ζήτα τις συμβουλές τους για το πως να βγεις από αυτή την κατάσταση. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 30 του μήνα μπορεί να φέρει πρόσωπα από το παρελθόν και γνωριμίες που δεν πρόλαβαν καλά καλά να ξεκινήσουν. Αρκετά ενδιαφέρον αυτό για αυτήν την περίοδο.

Ταύρος

Ταύρε, δεν είσαι πια ο ίδιος άνθρωπος. Αν δεν ξέρεις πως να πορευτείς με τα νέα δεδομένα, μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια και συμβουλές από ανθρώπους που μπορείς να εμπιστευτείς. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή στις σκέψεις και στα συναισθήματά σου και προσπάθησε να σπάσεις παλιές συνήθειες που δεν σου βγήκαν σε καλό και μόνο πίσω σε κρατούν. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τις 30/1 και οι λεπτομέρειες στη δουλειά χρειάζονται προσοχή. Από την άλλη μπορεί να έρθουν και πρότζεκτ ή συνεργασίες από το παρελθόν.

Δίδυμος

Δίδυμε, ο κυβερνήτης σου, Ερμής, από τις 30/1 θα κινείται ανάδρομα και μαζί με την ανάδρομη πορεία του ξεκινάει μια περίοδος κατά την οποία θα πρέπει να κάνεις την ανασκόπησή σου. Μπορεί να προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις, αλλά να εμφανιστούν και πρόσωπα και συνεργασίες από το παρελθόν. Οι συμβουλές είναι πάντα καλοδεχούμενες, αρκείς αυτοί που σε συμβουλεύουν να μην θέλουν να ελέγξουν την κάθε σου κίνηση. Εσύ ξέρεις καλύτερα τί είναι πιο καλό για σένα.

Καρκίνος

Καρκίνε, πρέπει να αρχίσεις να δείχνεις λίγο μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στη διαίσθησή σου, ειδικά όταν γνωρίζεις νέους ανθρώπους. Δεν είναι ανάγκη να ανοίγεσαι σε όλους, αλλά ούτε και να μην δίνεις ευκαιρία σε κανέναν. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να έρθεις σε επαφή με την πιο αυθόρμητη πλευρά του εαυτού σου. Αρκεί να μπορέσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον όγδοο οίκο σου από τις 30/1 και αυτή την περίοδο μπορείς να διεκδικήσεις χρήματα που σου οφείλονται.

Λέων

Λέων, να θυμάσαι πως συνήθως δεν υπάρχουν σωστές και λάθος απαντήσεις. Υπάρχουν μόνο τα θέλω σου και το πόσο διατεθειμένος είσαι να προσπαθήσεις να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Ο Ερμής από τις 30/1 θα κινείται ανάδρομα στον οίκο σου που αφορά τις σχέσεις και είναι πιθανό να βλέπεις μέχρι και τον Φεβρουάριο πρόσωπα από το παρελθόν, κυρίως το αισθηματικό.

Παρθένος

Παρθένε, ήρθε η ώρα να αρχίσεις να χρησιμοποιείς όλη την σοφία που αποκόμισες από την προηγούμενη χρονιά. Τώρα είναι η ευκαιρία σου να κάνεις τις σωστές επιλογές. Μίλα για όλα αυτά που σε απασχολούν και μοιράσου τα όσα σκέφτεσαι με τους γύρω σου. Ήρθε η ώρα να λες πιο δυνατά και με αυτοπεποίθηση τη γνώμη σου. Ο Ερμής από τις 30/1 θα κινείται ανάδρομα στον Υδροχόο και θα χρειαστεί να είσαι αρκετά πιο προσεκτικός στις λεπτομέρειες που αφορούν την εργασία.

Ζυγός

Ζυγέ, θες να κάνεις μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου και είσαι διατεθειμένος να πάρεις εξίσου μεγάλα ρίσκα. Το μόνο που μένει είναι να βρεις ποιες είναι αυτές οι αλλαγές που θες να κάνεις. Ο ανάδρομος Ερμής για πολλούς μπορεί να είναι ενοχλητικός, για σένα όμως είναι κυρίως θετικός. Από τη μία κάνεις μια ανασκόπηση και διερευνάς το τι θέλεις από τον έρωτα, και από την άλλη βλέπεις πρόσωπα από το παρελθόν. Αν έχεις κάποιους συγκεκριμένους στόχους για τα επαγγελματικά σου, τότε προσπάθησε να περάσεις χρόνο με ανθρώπους που θαυμάζεις και σε εμπνέουν.

Σκορπιός

Σκορπιέ, ο Ερμής από τις 30/1 θα κινείται ανάδρομα στον τέταρτο οίκο σου. Ίσως πρέπει να ξαναδείς κάποιους στόχους σου που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Ίσως χρειαστεί και να επανεξετάσεις ένα θέμα που έρχεται από το παρελθόν. Υπάρχει και μια ρομαντική διάθεση στην ατμόσφαιρα και ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να εκφράσεις το ενδιαφέρον σου ή να εκφράσει ο άλλος ή η άλλη ενδιαφέρον για σένα.

Τοξότης

Τοξότη, έχεις μεγάλη όρεξη για να μάθεις νέα πράγματα και να βιώσεις νέες εμπειρίες που θα αποτελέσουν μάθημα για σένα. Αν δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις, μπορείς πάντα να ζητήσεις βοήθεια από ένα άτομο που εμπιστεύεσαι. Η επικοινωνία μπορεί να είναι λίγο αλλόκοτη από τις 30/1 και μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου: Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον τρίτο οίκο σου και θα πρέπει να εξηγείς και να ακούς καλά. Από την άλλη μπορεί να ξαναδείς πρόσωπα από το παρελθόν.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, ανοίγονται νέα κεφάλαια μπροστά σου, αλλά οι καλύτερες ευκαιρίες είναι αυτές που θα δημιουργήσεις εσύ για τον εαυτό σου. Η προηγούμενη χρονιά σε ωρίμασε πολύ περισσότερο απ’ όσο νομίζεις. Ίσως αισθάνεσαι την ανάγκη να εκφράσεις τη γνώμη σου πάνω σε διάφορα θέματα, καλό θα είναι όμως να ελέγξεις λίγο αυτήν την τάση. Εκτός βέβαια κι αν σου ζητηθεί. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τις 30/1 στον δεύτερο οίκο σου. Οι συναλλαγές σου πρέπει να γίνονται με προσοχή. Μπορεί όμως να έρθουν και χρήματα που σου οφείλονται μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Υδροχόος

Υδροχόε, ο Ερμής από τις 30/1 θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου. Μπορεί αυτό να σημαίνει κάποιες αναβολές και κάποιες καθυστερήσεις, αλλά από την άλλη σημαίνει και ανασκόπηση σε όσα έχεις κάνει, νέοι στόχοι και συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν. Αυτό που αναζητάς περισσότερο από κάθε τι την νέα χρονιά, είναι η ελευθερία σου. Είσαι όμως πραγματικά έτοιμος να ξεφύγεις από τις συνήθειες του παρελθόντος;

Ιχθύς

Ιχθύ, ο Ερμής από τις 30/1 θα κινείται ανάδρομα στον δωδέκατο οίκο σου και μπορεί να έρχονται σκέψεις και συναισθήματα στην επιφάνεια, τα οποία όμως χρειάζονται την επεξεργασία σου. Αυτή η διαδικασία σε φέρνει σίγουρα πιο κοντά στον εαυτό σου και σε ισχυροποιεί. Ο φόβος σου μην παρεξηγηθείς, σε κάνει να κρατάς πολλά συναισθήματα μέσα σου και να μην εκφράζεσαι. Κάποιες στιγμές όμως, πρέπει να τις μοιραζόμαστε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM

πηγή: zwdiasimera.gr