Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για 27/2

Τι λένε οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο 27/2;

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια και οι ημερήσιες προβλέψεις από τις πλανητικές όψεις το Σάββατο 27/2;

Κριός

Φίλε Κριέ, ήρθε η ώρα για ριζικές αλλαγές και η σημερινή μέρα ενδείκνυται και με το παραπάνω για αυτό. Σταμάτα να κοιτά δεξιά και αριστερά και επικεντρώσου στα σημαντικά προκειμένου να επιτύχεις όσα έχεις στο μυαλό σου. Και φρόντισε και λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, δεν βλάπτει.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε η σημερινή μέρα θα έχει μπόλικη κούραση και αρκετές υποχρεώσεις. Ακόμα και αν νιώθεις να σε υπερβαίνουν τα γεγονότα, φρόντισε να τα αντιμετωπίσεις με την δέουσα ψυχραιμία και απέφυγε τυχόν εκνευρισμούς που θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις.

Δίδυμοι

Διδυμάκι μου, καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας πρόκειται να σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες, τις οποίες δεν πρέπει να αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Γι' αυτό φρόντισε να τις υποδεχθείς με ηρεμία και ωριμότητα.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα φίλε Καρκίνε θα' ναι λιγάκι στάσιμη και μπορεί να νιώσεις μια κάποια ανασφάλειας αναφορικά με την υλοποίηση των σχεδίων σου. Ωστόσο, η δυναμικότητα που διαθέτεις είναι μεγάλη και θα σε ανταμείψει σύντομα. Μην απογοητεύεσαι και βρες λύσεις σε ορισμένα απρόοπτα που πιθανόν θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα.

Λέων

Λιονταράκι μου, η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει αρκετά και γι΄αυτό δώσε σημασία και προτεραιότητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και φρόντισε να περάσεις όμορφα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Εκμεταλλεύσου την ανεβασμένη σου διάθεση και κάνε πράξεις όσα σκέφτεσαι τόσο καιρό. Μάλιστα, ρισμένα απρόοπτα νέα θα σε κάνουν να χαρείς ακόμα περισσότερο.

Παρθένος

Σήμερα φίλε Παρθένε είναι πολύ πιθανό να κληθείς να «παίξεις» τον Σωτήρα και να αναλάβεις επιπρόσθετες ευθύνες και υποχρεώσεις από το πουθενά. Αντιλαμβάνομαι πως σου είναι ιδιαίτερα δύσκολο να λες «όχι», ωστόσο, σήμερα, καλό θα ήταν να βάλεις ένα πρόγραμμα με προτεραιότητα όσα απασχολούν εσένα. Οργανώσου και σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις σήμερα.

Ζυγός

Ζυγέ μου η σημερινή μέρα πιθανόν θα σε αποσυντονίσει και θα σε βγάλει από τα νερά σου, γι΄αυτό η ψυχραιμία είναι το «κλειδί» της επιτυχίας. Φρόντισε να μην εμπλακείς σε οικογενειακές συζητήσεις, οι οποίες μπορούν να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Να είσαι λοιπόν προετοιμασμένος/η για όλα.

Σκορπιός

Αυτό το Σάββατο Σκορπιέ μου θέλει οργάνωση και τάξη γιατί έχουν αρχίσει να μαζεύονται πολλά θέματα τώρα τελευταία και πολύ φοβάμαι μην κάνεις κάνα «μπαμ». Μην καταναλώνεις φαιά ουσία σε πράγματα που δε έχουν σημασία για σένα και την εξέλιξη σου και προχώρησε σχέδια που σε ευχαριστούν. Μην παλεύεις να τα κάνεις όλα ταυτόχρονα, δεν οδηγεί πουθενά και το ξέρεις ήδη.

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, δεν σου είπα να πιστέψεις περισσότερο στον εαυτό σου; Από σήμερα λοιπόν αλλαγή σχεδίων και βάλε πλεύση προς τα εκεί. Η μέρα θα σε ανταμείψει και είναι η ευκαιρία σου να αποδείξεις σε όλους τι πραγματικά αξίζεις. Αρκεί να το πιστέψεις εσύ πρώτα.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, δώσε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι ορισμένες καταστάσεις και άκου όσα σου λένε τα δικά σου πρόσωπα γιατί θέλουν το καλό σου και μόνο. Σταμάτα να εμμένεις σε παγιωμένες ή και παρωχημένες απόψεις και καταστάσεις. Γίνε πιο διαλλακτικός/ή και δέξου την βοήθεια που σου προσφέρεται.

Υδροχόος

Λατρεμένε Υδροχόε, σιγά σιγά όσα σε βασανίζουν τελευταία πρόκειται να τα δεις να εξαφανίζονται ένα-ένα. Στη θέση τους θα δεις όλα εκείνα που περιμένεις τόσο καιρό και που θα σε κάνουν να νιώσεις και πάλι ήρεμος/η και ασφαλής. Άσε λοιπόν τα πράγματα να κυλήσουν μόνα του και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Ιχθύες

Φίλε Ιχθύ, σήμερα προβλέπεται μια πολύ καλή και αισιόδοξη για σένα μέρα με ανεβασμένη διάθεση και μπόλικη όρεξη για επικοινωνία. Κράτα λοιπόν την αισιοδοξία σου στα ύψη και μην επηρεαστείς από πιθανές καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν.

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM