Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για 4/3

Τι λένε οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

την Τσικνοπέμπτη 4/3;

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια και οι ημερήσιες προβλέψεις από τις πλανητικές όψεις τη φετινή Τσικνοπέμπτη 4/3;

Κριός

Φίλε Κριέ, ήρθε η ώρα να οργανωθείς λιγάκι και να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά. Επιπλέον, φρόντισε να αποφορτιστείς και από προβλήματα του παρελθόντος, δίνοντας λύσεις. Δώσε σημασία και χρόνο σε όλα όσα έρχονται και δέξου τα με χαμόγελο και αισιοδοξία.

Ταύρος

Αγαπητό Ταυράκι, φρόντισε να μη σε καταβάλει η σημερινή μέρα, καθώς αυτό θα σου θολώσει τα νερά και θα σε κάνει να αναθεωρήσεις πράγματα που δεν πρέπει. Χρησιμοποίησε την ευαισθησία σου προς όφελός σου και βρες το απαιτούμενο πείσμα, προκειμένου να αντιμετωπίσεις όσα σε βασανίζουν.

Δίδυμοι

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, φρόντισε να βάλεις στο επίκεντρο τις σχέσεις σου και να εκμεταλλευτείς τις θετικές για σένα συγκυρίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αφιέρωσε χρόνο και στα άτομα της οικογένειάς σου τα οποία μπορεί να έχεις παραμελήσει το τελευταίο διάστημα.

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, οι αποφάσεις που θα λάβεις σήμερα θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σου, γι' αυτό φρόντισε να κρίνεις σωστά τα πράγματα, για να μην «τρέχεις» μετά και δεν φτάνεις. Δείξε τη δέουσα προσοχή και αντιμετώπισε με πλήρη σοβαρότητα τα προβλήματά σου. Δεν είναι καιρός για επιπολαιότητες.

Λέων

Η Πέμπτη αυτή θα είναι λιγάκι ανήσυχη για σένα, Λιονταράκι μου, γιατί θέλεις να κάνεις τόσο πολλά και κάπου χάνεσαι από τη φιλοδοξία σου. Αντιλαμβάνομαι την ανυπομονησία σου, αλλά χρειάζεται ψυχραιμία και πίστη σε όσα σχεδιάζεις. Και πάνω απ' όλα ένα καλό πρόγραμμα. Εξάλλου, να σου θυμίσω ποιος όποιος βιάζεται σκοντάφτει.

Παρθένος

Ανεβασμένη η διάθεσή σου θα είναι σήμερα, Παρθενάκι μου, γι' αυτό φρόντισε να το εκμεταλλευτείς στο έπακρον. Σκέψου προτού δράσεις και μην πεις ή κάνεις πράγματα που δεν πιστεύεις, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να απογοητεύσεις τα άτομα που σε στηρίζουν. Η μέρα είναι ιδανική για να καθαρίσεις το μυαλό σου. Και μην ξεχνάς, λίγη ξεκούραση δεν βλάπτει.

Ζυγός

Ζυγέ μου, εκμεταλλεύσου τη σημερινή μέρα προκειμένου να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Μάλιστα, μερικά ξεσκαρταρίσματα είναι παραπάνω από απαραίτητα, οπότε προχώρα δίχως δεύτερη σκέψη. Πιθανές καθυστερήσεις μπορεί να σε αγχώσουν σήμερα, ωστόσο δεν πρέπει να σε αποσυντονίσουν. Γι' αυτό η ψυχραιμία είναι το «όπλο» σου σήμερα.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή μέρα θα φέρει αναταράξεις, εντάσεις και μπόλικο εκνευρισμό. Και μπορεί όλα αυτά εκ πρώτης όψεως να σε βγάλουν off, ωστόσο φρόντισε να μείνεις ψύχραιμος/η και να διευθετήσεις δουλειές που έχεις αφήσει στη μέση.

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, αυτή η Πέμπτη δεν είναι ιδανική για σένα και δεν θα λείπει ο εκνευρισμός, οπότε απόφυγε να ασχοληθείς με πράγματα που δεν σε ευχαριστούν. Φτιάξε ένα πρόγραμμα και οργάνωσε τις υποχρεώσεις σου, καθώς μονάχα έτσι θα πετύχεις. Βάλε σαφή όρια στα άτομα που βρίσκονται γύρω σου και μην επιτρέψεις ποτέ ξανά να τα καταπατήσουν με το έτσι θέλω.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, χρησιμοποίησε τη σημερινή μέρα προκειμένου να βάλεις μια τάξη στη ζωή και την καθημερινότητά σου. Απόφυγε να κάνεις ξανά και ξανά τα ίδια λάθη και πάρε αποφάσεις που θα σε κάνουν χαρούμενο/η.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, δώσε ιδιαίτερη βάση σε ορισμένες συζητήσεις που σε αφορούν και εκμεταλλεύσου τη δυναμικότητά σου, ώστε να προωθήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Επίσης, καλό θα ήταν να αποκοπείς σιγά σιγά από πρόσωπα ή/και καταστάσεις που δεν σε ωφελούν πραγματικά.

Ιχθύες

Μία ακόμη φορά, αγαπητό μου Ψαράκι, οι πλανητικές όψεις σε ευνοούν και κάνουν καλό στα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου προς υλοποίηση. Δώσε λύσεις σε διάφορες εκκρεμότητες που σε απασχολούν, προκειμένου να μπορέσεις να αφιερωθείς ολοκληρωτικά σε όσα έχουν να κάνουν με το μέλλον σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM