Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για 6/3

Τι λένε οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

το Σάββατο 6/3;

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια και οι ημερήσιες προβλέψεις από τις πλανητικές όψεις το Σάββατο 6/3;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή μέρα σε βρίσκει με ανεβασμένη διάθεση και είναι η ευκαιρία σου να ξεκουραστείς, αλλά και να αποφορτιστείς. Αξιοποίησε τη μέρα και ξόδεψε χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ταύρος

Λατρεμένο Ταυράκι, αυτή η περίοδος είναι αρκετά πιεστική για σένα, ωστόσο, σε φέρνει πιο κοντά στην υλοποίηση τω στόχων σου. Φρόντισε λοιπόν να μείνεις όρθιος/α και να μην επηρεαστείς από το άγχος σου. Μια ευχάριστη έκπληξη θα σε αποζημιώσει σήμερα.

Δίδυμοι

Αυτή η περίοδος φίλε Δίδυμε είναι η ιδανική για να αναδιαμορφώσεις τη ζωή σου σε όλα τα επίπεδα, γι' αυτό κάνε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να επωφεληθείς. Ήρθε η ώρα να αποσαφηνίσεις τι πραγματικά θέλεις και να χαράξεις τη δική σου πορεία.

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, σταμάτα να αφήνεις τους άλλους να αποφασίζουν για σένα. Ήρθε η στιγμή να πατήσεις πόδι και να διαχειριστείς τις καταστάσεις που σε επηρεάζουν άμεσα. Ωστόσο, διατήρησε την ψυχραιμία σου, ώστε να μην βρεθείς μπλεγμένος/η.

Λέων

Αγαπητό Λιονταράκι μου, η μέρα σου επιφυλάσσει αρκετές συγκρούσεις και εντάσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Προσπάθησε να μην απογοητευτείς από μια άσχημη μέρα, καθώς το μέλλον σου είναι πολλά υποσχόμενο.

Παρθένος

Παρθενάκι μου, οι κόποι σου επιτέλους δικαιώνονται και με το παραπάνω. Ήρθε η δική σου στιγμή αναγνώρισης και να θυμάσαι πως τα κατάφερες μόνος/η. Δώσε μια ιδιαίτερη προσοχή στις διαπραγματεύσεις σου σήμερα.

Ζυγός

Ξεκίνα από σήμερα κιόλας φίλε Ζυγέ να βλέπεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, διαφορετικά μην περιμένεις να λυθούν από μόνα τους τα προβλήματα σου. Εκμεταλλεύσου την θετική ενέργεια που σου προσδίδει η σημερινή μέρα και κάνε τις αλλαγές που πρέπει στη ζωή σου.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, αυτό το Σάββατο φέρνει στην επιφάνεια μερικές παρασκηνιακές καταστάσεις τις οποίες και θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, καθώς αλλάζουν τα δεδομένα της ζωής σου. Κινήσου μεθοδικά και βρες αυτό που σε κάνει χαρούμενο ακόμα και μέσα από τις αντιξοότητες.

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, η περίοδος αυτή φέρνει μερικές εντάσεις, αλλά και αλλαγές στο εργασιακό σου περιβάλλον, και εσύ θα είσαι πιο ανυπόμονος/η από ποτέ. Είναι η ευκαιρία σου να αναδείξεις τις ηγετικές σου ικανότητες και να επωφεληθείς από τις επερχόμενες αλλαγές.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η μέρα θα έχει μπόλικο εκνευρισμό και εσύ θα προσπαθείς να επιλύσεις προβλήματα που σε βασανίζουν. Ξεκίνα να κλείνεις κεφάλαια που ανήκουν στο παρελθόν, γιατί μονάχα έτσι θα μπορέσεις να προωθήσεις μελλοντικά σου πλάνα.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, παρά την υποτονικότητα που μπορεί να νιώσεις σήμερα, προσπάθησε να κινηθείς δυναμικά και να ξεφορτωθείς εκκρεμότητες του παρελθόντος. Αν βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά και σε βάλεις προτεραιότητα, η επιτυχία δεν θα αργήσει να έρθει.

Ιχθύες

Η σημερινή όψη μέχρι το βράδυ επηρεάζει τη διάθεση σου αγαπητό Ψαράκι και σε κάνει πιο επικοινωνιακό και γι΄αυτό πρέπει να ασχοληθείς με πράγματα που οξύνουν το πνεύμα σου. Σύντομα τα σχέδια σου θα υλοποιηθούν, επομένως φρόντισε να προετοιμαστείς ανάλογα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM