Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για 12/3

Τι λένε οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή 12/3;

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια και οι ημερήσιες προβλέψεις από τις πλανητικές όψεις την Παρασκευή 12/3;

Κριός

Κριέ μου, για να δεις τη βελτίωση που τόσο πολύ επιθυμείς στη ζωή σου, καλό θα ήταν να αρχίσεις να εκμεταλλεύεσαι όσο περισσότερες ευκαιρίες σου παρουσιάζονται και να πεις «όχι» στον αδικαιολόγητο εκνευρισμό. Επίσης, η κούραση των τελευταίων ημερών δεν θα είναι και ο καλύτερος σύμβουλος, γι' αυτό βρες λίγο χρόνο για τον εαυτό σου.

Ταύρος

Ταυράκι μου, σήμερα θα είναι μια ιδιαίτερα αγχωτική μέρα για σένα, γι' αυτό μην αφήσεις τις σκέψεις σου να σε παρασύρουν σε περίεργα μονοπάτια που θα σε οδηγήσουν σε σπασμωδικές κινήσεις. Απόφυγε να μπλεχτείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις και επίλεξε τον δρόμο της ειλικρίνειας.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμος/η σήμερα, καθώς θα κληθείς να αντιμετωπίσεις ορισμένες απρόοπτες καταστάσεις που θα σε γεμίσουν άγχος. Κάνε πολύ προσεκτικές κινήσεις και δράσε με γνώμονα το εγώ σου.

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, η σημερινή μέρα σού επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις, που θα σε αποφορτίσουν. Πες «αντίο» στη στασιμότητα των τελευταίων ημερών και δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, οι πρόσφατες αλλαγές στη ζωή σου ναι μεν είναι προς όφελός σου, όμως δεν πρέπει να σε κάνουν να επαναπαυτείς. Αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή είναι ένας καλός προγραμματισμός και σωστή διαχείριση χρόνου.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα, ωστόσο μην αφήσεις το άγχος σου να σε καταβάλει. Φτιάξε ένα καλό πρόγραμμα και μην πελαγώνεις κάθε φορά που πρέπει να αντιμετωπίσεις τις υποχρεώσεις σου, γιατί έτσι απλώς θα μαζευτούν ακόμη περισσότερες.

Ζυγός

Ζυγέ μου, η σημερινή ημέρα απαιτεί να δείξεις τη δέουσα προσοχή σε όλες εκείνες τις καταστάσεις που σε απασχολούν και παράλληλα σε αγχώνουν. Βάλε μπροστά τη λογική σου προτού κάνεις οποιαδήποτε κίνηση.

Σκορπιός

Φίλτατε Σκορπιέ, από σήμερα και στο εξής σου δίνεται η δυνατότητα να ξεπεράσεις ορισμένες δυσκολίες που σε ταλανίζουν τελευταία. Εκμεταλλεύσου το και αφιέρωσε και λίγο παραπάνω χρόνο σε σένα και τις ανάγκες σου.

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, η ζωή σου έχει αρχίσει να μπαίνει σε μια τάξη, ωστόσο υποθέσεις τρίτων αναμένεται να σε απασχολήσουν. Κράτα μικρό καλάθι και μη λες πολλά, όμως, για να μη βρεθείς μπλεγμένος/η από το πουθενά.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, αυτή η Παρασκευή έχει πολλά να σου προσφέρει και ορισμένες συζητήσεις πρόκειται να σου ανεβάσουν τη διάθεση. Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σου θα είναι στα καλύτερά τους, οπότε μην τα αφήσεις ανεκμετάλλευτα.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, δώσε προσοχή σε επερχόμενες αποφάσεις και φρόντισε να βρεις τις κατάλληλες λύσεις σε υπάρχοντα προβλήματα που σε απασχολούν. Χρησιμοποίησε τη διαλλακτικότητα και τη διπλωματία σου, έτσι ώστε να μη χάσεις την μπάλα.

Ιχθύες

Φίλτατο Ψαράκι, η σημερινή μέρα θα σε κάνει ιδιαίτερα νευρικό, ενώ ο εκνευρισμός και οι παρεξηγήσεις με άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον δεν θα λείψουν. Προσπάθησε να χειριστείς με ψυχραιμία τις όποιες καταστάσεις και πάψε να ασχολείσαι με θέματα τρίτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM