Τον νου σας: Αυτές είναι οι top 5 αντροχωρίστρες του ζωδιακού

Σ' αρέσει, δεν σ' αρέσει, κάποια στιγμή στη ζωή σου θ' αντιμετωπίσεις την "άλλη". Tη δυνητική αντροχωρίστρα.  Μπορεί απλώς να είναι εκείνη που, σε πρώτο χρόνο, θα θελήσει να σου "φάει" τον σύντροφο. Για να περάσει, σε δεύτερο (χρόνο), αυτή καλά κι εσύ χειρότερα. Ποιες xρήζουν μέγιστης προσοχής; Ποιες είναι οι πέντε πιο επικίνδυνες; Αυτές που ίσως δεν φαντάζεσαι. Τόσο απλά. Kαι πού τις ξέρουμε εμείς; Ρωτήσαμε τ' άστρα και ήταν... σαφέστατα. Επίσης, τόσο απλά. 

Στο Νο 1 της λίστας, οι Ταυρίνες. Λειτουργούν "υπόγεια" και όταν θέλουν κάτι/κάποιον, δεν τους το βγάζεις απ' το κεφάλι με τίποτα. Δεν θα το καταλάβεις, θα σου κάνει τη φίλη και σιγά-σιγά θα προσκολλάται στον άνθρωπό σου. Watch out, είναι πολύ διπλωμάτισσες και καπάτσες.

Στο Νο 2 και 3 αντίστοιχα ή εκ περιτροπής (διαλέξτε), οι Ιχθείς, παρέα με τις Διδυμίνες. Μπορεί να το κάνουν απλώς για να παίξουν, διότι έχουν βαρεθεί τη συγκεκριμένη στιγμή, αλλά το αποτέλεσμα είναι ένα: ακόμα και για μικρό διάστημα, θα είσαι εσύ το τρίτο πρόσωπο. Δεν το κάνουν από "χούι", αλλά από επιπολαιότητα, οπότε, αφορά καθαρά εσένα -ειδικά αν είναι φίλες σου- το αν θα δώσεις συγχωροχάρτι αφού ο καλός σου επιστρέψει στην αγκαλιά σου· είναι βέβαιο (όχι!).

Στο Νο 4, οι Σκορπίνες. Είναι πολύ πιστές, πλην όμως πρόκειται για τόσο λάγνα πλάσματα, που αν εντοπίσουν αρσενικό που νιώθουν πως μπορεί να τις κάνει να περάσουν ένα τέλειο βράδυ, δεν πρόκειται να το αφήσουν σε ησυχία.

Στο Νο 5, οι Υδροχοϊνες, πλην όμως στην προκειμένη έχουμε να κάνουμε με μια συγκεκριμένη συνισταμένη: ο άνθρωπός σου θα πρέπει -για ν' ασχοληθούν μαζί του- να τις εξιτάρει εγκεφαλικά. Ακόμα και αν είναι ο Brad Pitt, αν δεν τους "λέει" κάτι ο τρόπος που σκέφτεται, δεν πρόκειται να τον κοιτάξουν καν. Αν, λοιπόν, είσαι μ' έναν Einstein -λέμε τώρα- κι έχεις φίλη Υδροχοϊνα, μη "ξεκολλάς" από πάνω του. "Στρείδι", "στρείδι", που έλεγε και στην ελληνική ταινία (*θα μου συγχωρήσεις το ότι δεν θυμάμαι σε ποια, ε;).

TIP

Κάποιοι εντάσσουν και τις Κριαρίνες και τις Τοξοτίνες στο "μενού", πλην όμως και οι μεν και οι δε είναι τόσο ειλικρινείς που πιθανότατα θα στο πουν προτού αποφασίσουν να "ρίξουν τα δίχτυα" τους στο ταίρι σου.

Φιλάκια και take care, gals!