Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Κατράκειο της Νίκαιας

Βασίλης Παπακωνσταντίνου
© NDP

Με τη συναυλία του δημοφιλούς τραγουδιστή Βασίλη Παπακωνσταντίνου κάνει έναρξη το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, το Σάββατο 12 Ιουνίου. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία, έπειτα από έναν χρόνο, να ακούσει αγαπημένα τραγούδια –πολιτικά και ερωτικά– καθώς και νέες δημιουργίες από την πρόσφατη δισκογραφική δουλειά του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με τίτλο «Αντίλαλος».

Μαζί του θα βρίσκονται οι μόνιμοι συνεργάτες του, Αντρέας Αποστόλου (ενορχηστρώσεις), και στα φωνητικά η Μαίρη Μπρόζη και ο Απόστολος Μόσιος.

Σημειώνεται ότι η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους, με αριθμημένες θέσεις. Θα επιτρέπεται η αγορά εισιτηρίων σε γκρουπ των 2, 3 και 4 ατόμων, ενώ θα υπάρχουν περιορισμένες θέσεις του ενός ατόμου.

κατράκειο θέατρο

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, θα εφαρμοστούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν κατά την ημερομηνία της συναυλίας, για τους θερινούς χώρους πολιτισμού, ενώ οι θύρες εισόδου και εξόδου των θεατών στον χώρο διεξαγωγής της συναυλίας θα είναι διαφορετικές. Επίσης, θα πραγματοποιείται σταδιακή είσοδος και έξοδος, με τήρηση προβλεπόμενης απόστασης.

Η ώρα έναρξης της συναυλίας έχει οριστεί για τις 9.30 το βράδυ, ενώ οι πόρτες θα ανοίξουν στις 7.30 το απόγευμα.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 15 ευρώ (γενική είσοδος) και το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί από τα παρακάτω σημεία:

  • Σε όλα τα καταστήματα WIND, Ευριπίδης, RELOAD, Yoleni's και σε όλα τα φυσικά σημεία προπώλησης viva.gr
  • Στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων
  • Ηλεκτρονικά στο www.viva.gr
  • Τηλεφωνικά στο 11876

Για περισσότερες πληροφορίες, το κοινό μπορεί να επικοινωνεί τηλεφωνικά στο 210-9024100.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα