Συναγερμός στην Πέλλα: Εντοπίστηκαν 114 κρούσματα κοροναϊού

Συναγερμός σήμανε στην Σκύδρα Πέλλας μετά τον εντοπισμό 114 θετικών κρουσμάτων κοροναϊού σε εταιρεία κονσερβοποιίας στο Μαυροβούνι, γεγονός που αναστέλλει επιτακτικά την λειτουργία της.

Σε επιφυλακή οι υγειονομικές αρχές μετά τον εντοπισμό 114 θετικών κρουσμάτων κοροναϊού σε εταιρεία στο Μαυροβούνι Σκύδρας στην Πέλλα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ) αναστέλλεται η λειτουργία της εταιρείας κονσερβοποιίας.

Η αναστολή λειτουργίας ισχύει για 10 ημέρες από σήμερα και ώρα 12:00 έως και τις 11 Οκτωβρίου και ώρα 12.00.

Δείτε όσα αναφέρει η ΓΓΠΠ:

«Λόγω επιβεβαιωμένου υψηλού επιδημιολογικού φορτίου (114 κρούσματα) σε εταιρεία κονσερβοποιίας στο Μαυροβούνι Σκύδρας Νομού Πέλλας, κατόπιν σχετικών ελέγχων, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, καθώς και σε συνεννόηση με τα στελέχη του ΕΟΔΥ που διενεργούν επιτόπιους ελέγχους, αναστέλλεται η λειτουργία της εν λόγω εταιρείας στο σύνολό της, συμπεριλαμβανομένων όλων των υποδομών και των εγκαταστάσεών της, και κάθε είδους χώρων κύριων και βοηθητικών, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM