Τρίκαλα: Αυτοκτόνησε 22χρονη φοιτήτρια που αγνοείτο

Μια πραγματική τραγωδία έλαβε χώρα στην περιοχή των Τρικάλων, όπου μια 22χρονη φοιτήτρια που αγνοείτο για τρεις μέρες, βρέθηκε απαγχονισμένη μέσα στο σπίτι της και όλα δείχνουν πως πρόκειται για αυτοκτονία.

Μια 22χρονη κοπέλα από τα Τρίκαλα έβαλε τέλος στη ζωή της συγκλονίζοντας την τοπική κοινωνία, αλλά και το πανελλήνιο. Πιο συγκεκριμένα, το κορίτσι εντοπίστηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του το απόγευμα της Πέμπτης, Το άψυχο σώμα της κοπέλα βρήκαν συγγενικά της πρόσωπα, τα οποία αναγκάστηκαν να σπάσουν την κλειδαριά της εξώπορτας προκειμένου να μπουν στο σπίτι.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η κοπέλα, η οποία σπούδαζε στην Αθήνα, επέστρεψε στο χωριό της το Μικρό Κεφαλόβρυσο Τρικάλων για λίγες ημέρες. Τις μέρες εκείνες οι γονείς της, οι οποίοι εργάζονται σε νησί, έλειπαν από το σπίτι. Η 22χρονη φοιτήτρια ούσα στο πατρικό της σπίτι θέλησε να βάλει τέλος στη ζωής της. Και ενώ κανείς δεν είχε νέα της για κάποιες μέρες, ο πατέρας της ζήτησε από τον ξάδερφο και γείτονα να δει τι συμβαίνει, αφού εκείνη δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά του.

Εντέλει επιβεβαιώθηκε ένα από τα χειρότερα δυνατά σενάρια, καθώς το κορίτσι βρέθηκε απαγχονισμένο στο δωμάτιο της. Και μάλιστα, δίχως να υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Γεγονός που παραπέμπει στην αυτοκτονία της νεαρής φοιτήτριας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM