Λέσβος: Θύμα βιασμού τρίχρονο κοριτσάκι στο Καρά Τεπέ

Ένα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στον καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών του Καρά Τεπέ στη Λέσβο, καθώς ένα τρίχρονο κοριτσάκι έπεσε θύμα βιασμού.

Την απόλυτη φρίκη έζησε ένα τρίχρονο κοριτσάκι στον προσωρινό καταυλισμό του Καρά Τεπέ, καθώς έπεσε θύμα βιασμού. Το θλιβερό γεγονός επιβεβαιώθηκε και από τους γιατρούς που εξέτασαν το ανήλικο παιδί.

Σύμφωνα με το stonisi.gr, το τρίχρονο κοριτσάκι βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα σε λασπόνερα στον καταυλισμό «Καρά Τεπέ» το βράδυ της Δευτέρας (14/12). Το παιδί είναι από οικογένεια προσφύγων αιτούντων άσυλο από το Αφγανιστάν.

 

To ανήλικο κοριτσάκι αιμορραγούσε και σύμφωνα με την πρώτη διάγνωση των γιατρών, γνωστοποιήθηκε πως είχε πέσει θύμα βιασμού. Ωστόσο ανέκτησε τις αισθήσεις του στο ιατρείο του καταυλισμού και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης για περαιτέρω εξετάσεις και νοσηλεία.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν εξονυχιστικά την υπόθεση, προκειμένου να εξιχνιάσουν ποιος είναι ο υπαίτιος για το τραγικό συμβάν και να λογοδοτήσει ενώπιον της δικαιοσύνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM