Εμβόλιο - κορονοϊός: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έλαβε τη δόση - «Παντελώς ανώδυνο» δήλωσε ο πρωθυπουργός

Πριν από λίγα λεπτά εμβολιάστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο νοσοκομείο Αττικό - «Παντελώς ανώδυνο» δήλωσε ο πρωθυπουργός

Η αρχή του τέλους του ιού που ταλαιπώρησε και σκότωσε χιλιάδες κόσμο στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ξεκίνησε σήμερα με τους πρώτους εμβολιασμούς να έχουν ήδη λάβει χώρα.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου αλλά και ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης έλαβαν ήδη την πρώτη δόση του εμβολίου που αναμένεται να σώσει την ανθρωπότητα από το φονικό ιό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχήθηκε σε όλους τους υγειονομικούς υπαλλήλους καλή αρχή και καλή συνέχεια ενώ παρέμεινε στο νοσοκομείο για 20 λεπτά μετά τον εμβολιασμό του.

Το εμβόλιο είναι το καλύτερο δώρο που έκανε η επιστήμη

«Το εμβόλιο είναι καλύτερο δώρο μας το έκανε η επιστήμη», ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό της.

«Όλοι αυτοί οι ερευνητές και οι επιστήμονες στον κόσμο αγωνίστηκαν για το εμβόλιο», τόνισε η ΠτΔ ένω έστειλε με τη σειρά της το δικό της μήνυμα στους πολίτες καλώντας τους να εμβολιαστούν.

«Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που εργάζονται στα νοσοκομεία θα έχουν τώρα να υπηρετήσουν και το πρόγραμμα εμβολιασμού και να το υλοποιήσουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο», ανέφερε η κα. Σακελλαρόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM