Ρόδος: Ανήλικη κατήγγειλε βιασμό από 16χρονο παρουσία φίλων του

15χρονη από τη Ρόδο καταγγέλλει πως βιάστηκε από νεαρό και μάλιστα παρουσία φίλων του

Δύο άτομα έχουν ήδη συλληφθεί και απολογηθεί, ενώ άλλα δύο αναμένεται να κληθούν σε απολογία, έπειτα από την καταγγελία 15χρονης πως βιάστηκε από 16χρονο παρουσία φίλων του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική», έχουν ήδη συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου ένας 15χρονος κι ένας 16χρονος, οι οποίοι απολογήθηκαν, με τον δεύτερο να αφήνεται ελεύθερος υπό τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Χθες Τρίτη (5/1), οι γονείς της ανήλικης κοπέλας υπέβαλαν δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας εις βάρος τεσσάρων ατόμων, για βιασμό και συνέργεια σε βιασμό. Απομένει να κληθούν σε απολογία οι συγκατηγορούμενοι των άλλων δύο, ηλικίας 17 και 21 ετών.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το απόγευμα της 29ης Δεκεμβρίου 2020, παρουσιάστηκε ενώπιον αστυνομικών του Α.Τ. Ιαλυσού η 35χρονη μητέρα της ανήλικης και υποστήριξε πως την 28η Δεκεμβρίου, περίπου στις 23:30, έλαβε μήνυμα από συμμαθητή της κόρης της, ο οποίος της ζήτησε να συναντηθούν για να της εκθέσει ένα σοβαρό ζήτημα.

Συναντήθηκαν το πρωί της 29ης Δεκεμβρίου κι εκείνος της έδειξε μηνύματα που του απέστειλε η κόρη της το προηγούμενο βράδυ, ενημερώνοντας τον πως στην Φάτνη της Σαλάκου τέσσερις νεαροί ηλικίας από 16 έως 18 ετών την επιβίβασαν χωρίς την θέλησή σε όχημα που οδηγούσε ο ένας εξ αυτών, την έκαναν βόλτες και αφού στάθμευσαν σε χώρο στάθμευσης της Φάτνης, βρήκαν από το όχημα και ο ένας, μαθητής της Β' Λυκείου, την ώθησε σε μια παράγκα και τη βίασε.

Υποστήριξε, μάλιστα, πως ενόσω την τραβούσε προς στην παράγκα, το παιδί επιχείρησε να τηλεφωνήσει σε συγγενείς της, άλλα ο 16χρονος της πήρε το κινητό τηλέφωνο και το πέταξε σε μικρή απόσταση. Την ίδια ώρα, κατήγγειλε πως οι άλλοι τρεις ανήλικοι παρακολουθούσαν το περιστατικό και δεν έκαναν τίποτα προκειμένου να τον σταματήσουν.

Διαβάστε περισσότερα για το χρονικό της υπόθεσης στο kedenews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM