Βασίλης Τσιάρτας: Δεν έχει θέση ο Αντετοκούνμπο στο «Greece 2021»

Ρατσιστικό παραλήρημα του βετεράνου ποδοσφαιριστή Βασίλη Τσιάρτα - Το αιχμηρό ποστ στο Facebook για Αντετοκούνμπο 

Ακόμη ένα απαράδεκτο ποστ ανέβασε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας. Αυτή τη φορά εξαπέλυσε επίθεση κατά της Γιάννας Αγγελοπούλου η οποία επέλεξε να εμφανίζεται στην κεντρική αφίσα της καμπάνιας «Ελλάδα 2021» για τις εκδηλώσεις τιμής για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, ο MVP του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο. Στην αφίσα απεικονίζονται ο Περικλής, ο Κολοκοτρώνης και η Μαρία Κάλλας.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής φαίνεται πως αρνείται να αντιληφθεί τη σπουδαιότητα του Έλληνα αθλητή, ο οποίος με το ήθος του, τις αρχές και την εργατικότητά του έχει κατ’ επέκταση κάνει τη χώρα μας γνωστή σε όλο τον κόσμο.

«Κάποιος να πει της κυρα Γιάννας ότι η ιστορία δεν ξαναγράφεται»

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Facebook ο Βασίλης Τσιάρτας: «Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200 χρόνων. Σέβομαι και εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλει ο Αντετοκούμπο στο NBA και μπράβο του. Όμως στη φωτο που βλέπετε θα έπρεπε να ήταν κάποιο απ’ τα παιδιά του /87 στο μπάσκετ, του ‘04 στο ποδόσφαιρο, του ‘05 πάλι στο μπάσκετ ή κάποιος/α Ολυμπιονίκης. Όσο και να θέλει αυτή η Επιτροπή και η τραγική Γιάννα, δε πρόκειται να αλλάξουν οι χρυσές στιγμές του Ελληνικού αθλητισμού. Αποδεικνύεται μεγάλο το λάθος της κυβέρνησης να της αναθέσει την ευθύνη αυτή. Προσωπικά αηδιάζω και μόνο που τη βλέπω. Κάποιος να της πει της κυρα Γιάννας ότι η ιστορία έχει γράψει και δεν ξαναγράφεται».

Το ποστ του Βασίλη Τσιάρτα

Βασίλης Τσιάρτας

Υπενθυμίζεται πως πριν μερικούς μήνες, στην αρχή της πανδημίας του κορωνοιού, ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ είχε δηλώσει πως οι Αρχές πρέπει να περιορίσουν την κυκλοφορία των ξένων εν μέσω πανδημίας... Όπως ήταν φυσικό, οι χρήστες των social media αντέδρασαν στη συγκεκριμένη δήλωση αποκαλώντας τον ρατσιστή, όμως ο ποδοσφαιριστής δεν το άφησε ασχολίαστο και τοποθετήθηκε ως εξής:  «Όταν ζητάμε επίμονα να τους μαζέψετε όλους, είναι για λόγους υγιεινής. Μην εξαντλείτε την αυστηρότητα των μέτρων μόνο στους Έλληνες...Αρκετά με το παραμυθάκι του ρατσισμού. Όπως λέτε, ο ιός δεν κάνει διακρίσεις. Μη κάνετε λοιπόν κ εσείς διακρίσεις...».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM