Δημαδάμα: Καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση – «Κάθε στόμα που ανοίγει είναι και μια νίκη»

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Ζέφη Δημαδάμα μέσα από ένα κείμενο της καταγγέλλει ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχτηκε η ίδια – «Είχα σοκαριστεί»

Μέσα από άρθρο της στην εφημερίδα «Τα Νέα», με τίτλο «Όταν η σεξουαλική παρενόχληση βαφτίστηκε ένδειξη συμπάθειας», η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Ζέφη Δημαδάμα κατήγγειλε ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχτηκε η ίδια στο παρελθόν από κομματικό στέλεχος μέσα σε ασανσέρ.

«Έγραψα αυτό το κείμενο για να αφυπνιστούν οι γυναίκες, να αφυπνιστούν οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα και να οχυρωθούμε θεσμικά», είπε η ίδια μιλώντας στο Mega.

«Υπήρξε εμπειρία που απέτρεψα και γρήγορα αντιμετώπισα»

Για το περιστατικό το οποίο βίωσε η ίδια, μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Υπήρξε εμπειρία που απέτρεψα και γρήγορα αντιμετώπισα. Έγινε από κομματικό στέλεχος που έχει αποσυρθεί πολλά χρόνια. Έγινε πολλά χρόνια πριν το περιστατικό. Είχα σοκαριστεί τότε. Αλλά δεν είχα τέτοιου τύπου, όπως της κα. Μπεκατώρου, εμπειρία κακοποίησης ή ασέλγειας».

«Η πάλη με τους εφιάλτες είναι πάρα πολύ δύσκολη»

Και συνέχισε λέγοντας: «Πέρασα ένα διάστημα πολύ αγχωμένη, ακόμη και για το αν θα πρέπει να αποσυρθώ και από την πολιτική».

Η Ζέφη Δημαδάμα αμέσως μετά συμπλήρωσε: «Με ενοχλεί όταν ακούω ότι “τώρα το θυμήθηκαν, μήπως θέλουν δημοσιότητα”. Η πάλη με τους εφιάλτες είναι πάρα πολύ δύσκολη. Ειδικά όπως στην περίπτωση της Σοφίας Μπεκατώρου».

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της Ζέφης Δημαδάμα στο kyvernisi.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM