Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: «Ακόμη ερωτευμένος» δηλώνει ο προπονητής

Ακόμη ερωτευμένος με την νεαρή αθλήτρια φαίνεται να δηλώνει ο 38χρονος προπονητής Ιστιοπλοΐας, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της κοπέλας στην «τρυφερή» ηλικία των 11 ετών

0 38χρονος προπονητής κατηγορούμενος για τον βιασμό της νεαρής αθλήτριας στην ηλικία των 11 ετών, ο οποίος οδηγήθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί στον ανακριτή, φέρεται να δηλώνει ακόμη και σήμερα «ερωτευμένος» μαζί της. Ειδικότερα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι ακόμη ερωτευμένος μαζί της».

Ενώπιον του ανακριτή ο 38χρονος – Όσα συμπεριέλαβε στην απολογία του

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί της Πέμπτης (28/1), με μια επιχείρηση-αστραπή, μπροστά στην 16 τακτική ανακρίτρια, προκειμένου να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος προπονητής, στην απολογία του, φαίνεται να αρνείται την κατηγορία του βιασμού εμμένοντας στους ισχυρισμούς του πως είχε ερωτική σχέση με την αθλήτρια της ιστιοπλοΐας, η οποία σήμερα είναι 21 ετών.

Ο Τριαντάφυλλος Αποστόλου, ο οποίος διατυπώνει τις θέσεις του σε πολυσέλιδο υπόμνημα, φέρεται να κάνει λόγο για συναίνεση της ανήλικης αθλήτριας τοποθετώντας τα γεγονότα, περίπου, ένα χρόνο αργότερα απ' ότι εκείνη τα περιγράφει στην καταγγελία της.

Ωστόσο, όπως σημείωναν νομικοί κύκλοι αναφορικά με την ποινική μεταχείριση του κατηγορουμένου, είτε οι πράξεις που του καταλογίζονται έγιναν ενώ η ανήλικη ήταν 12 ετών είτε 13 ετών, αυτή παραμένει ίδια για εκείνον.

Στο πλευρό του 38χρονου (πρώην) προπονητή βρίσκονται οι γονείς του, οι οποίοι κατέθεσαν, μάλιστα, στην ανακρίτρια ως μάρτυρες υπεράσπισης.

Αφού ολοκληρωθεί η ανακριτική διαδικασία, η ανακρίτρια και η εισαγγελέας αναμένεται να αποφασίσουν για την προφυλάκιση ή όχι του 38χρονου κατηγορούμενου Τριαντάφυλλου Αποστόλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM