Θεσσαλονίκη: 24χρονος τράπερ απειλούσε να αυτοκτονήσει - Έχει εξαφανιστεί

Τι έχει συμβεί με τον 24χρονο που απειλούσε να αυτοκτονήσει;

- Το βίντεο που αναρτήθηκε στα social media

O 24χρονος τράπερ Lamanif έχει εξαφανιστεί από χθες το μεσημέρι, αφήνοντας ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του εξαιτίας ενός βίντεο που δημοσιοποιήθηκε στα social media με προσωπικές του στιγμές.

Η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό του 24χρονου μουσικού. Σημειώνεται πως η ανάρτησή του, μέσω της οποίας τα ξημερώματα της Τρίτης είχε δηλώσει την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του, έχει σβηστεί.

Σύμφωνα με το thestival.gr, το θρίλερ ξεκίνησε αργά το βράδυ της Δευτέρας (8/2/2021), όταν πολλοί από τους fans του 24χρονου τράπερ είδαν το μήνυμά του σε ένα βίντεο διάρκειας τριών λεπτών και 20 δευτερολέπτων στον λογαριασμό του στο Instagram. Το εν λόγω βίντεο «κατέβηκε» από τον λογαριασμό του λίγο πριν από το μεσημέρι της Τρίτης.

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση το Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια. O πατέρας του νεαρού επικοινώνησε με το Ινστιτούτο και κατήγγειλε ότι δεν έχει νέα του παιδιού του από το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης. Οι Αρχές τον συμβούλεψαν να προχωρήσει στη διαδικασία δήλωσης εξαφάνισης.

Τι έχει συμβεί

Ο Λάμπρος Μανιφάβας, γνωστός ως Lamanif στον χώρο της trap, είναι πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννενα. Τα ξημερώματα της Τρίτης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο όπου έλεγε ότι θέλει να αυτοκτονήσει. Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι είναι χρόνια χρήστης κοκαΐνης και ότι έπεσε θύμα εκβιασμού ενός κυκλώματος από γυναίκες-αφέντρες που εκμεταλλεύονταν προσωπικές στιγμές και ζήτησε «αποχαιρετιστήρια» συγγνώμη από όσους έθιξε με τους στίχους των κομματιών του.

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες που διέρρευσαν

Αντίπαλοι τράπερ φέρεται να είχαν διαρρεύσει ένα βίντεο στο οποίο ο Μανιφάβας βρισκόταν σε ιδιωτικές στιγμές φορώντας γυναικείο εσώρουχο. Ένα άλλο βίντεο τον έδειχνε να έχει ανοιχτό το στόμα του την ώρα που ένα χέρι τίναζε μέσα του ένα τσιγάρο. Επίσης, κυκλοφόρησαν προσωπικές φωτογραφίες που είχε στείλει ο Μανιφάβας, με τον υπαινιγμό ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Το βίντεο όπου λέει πως θα βάλει τέλος στη ζωή του

Ο τράπερ στο βίντεο, πριν εξαφανιστεί, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είμαι 24 και θέλω να αυτοκτονήσω. Αυτό, πιστεύω, θέλατε εξαρχής όλοι όσοι το ανεβάσατε (σ.σ. εννοεί τα shaming βίντεο). Πόσο μίσος υπάρχει στην Ελλάδα το 2021. Τέσσερις μήνες σε καραντίνα, ψυχίατρος, Xanax, αλλά πάντα ο φόβος να μη με ενοχλήσουν ξανά. Όσο για εσάς που με κράξατε και με ξεφτιλίσατε, μπράβο. Δεν θα με ξαναδείτε, αυτό είναι το τελευταίο μου ποστ. Ελπίζω με αυτό που θα κάνω τώρα να ξυπνήσει η κοινωνία. Λένε, "πρέπει να θυσιαστεί ο ένας για να σωθούν οι υπόλοιποι". Χάρηκα που σας γνώρισα, σας συγχωρώ που δεν με καταλάβατε».

Σημειώνεται πως ο Lamanif είχε δημιουργήσει κόντρες με άλλους τράπερς - όπως γίνεται συνήθως σε αυτόν τον χώρο- και τους απειλούσε πως θα τους βλάψει, τους υποτιμούσε για την καταγωγή τους ή το χρώμα τους, ενώ άφηνε σχόλια και υπαινιγμούς για τις κοπέλες τους. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τον εκνευρισμό των αντίπαλων τράπερ. Συγκεκριμένα ο Light μέσω στόρι στο Instagram εξηγεί τι έχει συμβεί και υποστηρίζει πως ο Lamif είναι χειριστικός και όλο αυτό το έκανε για δημοσιότητα.

«Επειδή γνωρίζω πόσο ψεύτης και χειριστικός είναι, μπορώ να σας εγγυηθώ ότι δεν θα αυτοκτονήσει», σχολιάζει ο αντίπαλος τράπερ και στη συνέχεια διαβεβαιώνει ότι ο Μανιφάβας δεν θα υλοποιήσει την απειλή του. «Επειδή γνωρίζω πόσο ψεύτης και χειριστικός είναι, μπορώ να σας εγγυηθώ ότι δεν θα αυτοκτονήσει. Θα κάνει κάποια πολύ θλιβερή και αστεία απόπειρα, μόνο και μόνο για να ανεβάσει story από το νοσοκομείο, για να κάνει την Ιωάννα Τούνη 2, […], να κάνει τέλος πάντων τον καημένο».

https://www.youtube.com/watch?v=SnEeU8KEU9E&has_verified=1&ab_channel=Darkstar

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM