Lamanif: Silver Alert για τον εντοπισμό του 24χρονου τράπερ

Αγνοείται από την Τρίτη ο νεαρός μουσικός Lamanif - Η γιαγιά του δήλωσε την εξαφάνιση

Αγνοείται από την Τρίτη τα ξημερώματα ο νεαρός τράπερ Lamanif ύστερα από το τελευταίο βίντεο που άφησε στον λογαριασμό του στο Instagram και απειλούσε πως θα βάλει τέλος στη ζωή του. Οι Αρχές προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τον γρίφο της εξαφάνισής του, εξετάζοντας όλα το ενδεχόμενα.

Ειδικότερα, στο στόχαστρο των ερευνών έχουν μπει όλα τα στοιχεία που έχουν μέχρι στιγμής στη διάθεσή τους, από το ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τις απειλές του περί αυτοκτονίας μέχρι το βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, στο οποίο εμφανίζεται να απειλεί «αντίπαλους» μουσικούς.

Την εξαφάνισή του δήλωσε η γιαγιά του νεαρού μουσικού, που μετέβη χθες στο Τμήμα Ασφάλειας Θερμαϊκού. Θυμίζουμε ότι οι γονείς του ζουν μόνιμα στη Γερμανία και ο πατέρας του αποκάλυψε ότι η τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί του ο γιος του ήταν μέσω ενός φωνητικού μηνύματος.

«Μου άφησε ένα φωνητικό μήνυμα, λέγοντάς μου "μπαμπά, τι κάνεις;"» ανέφερε, για να προσθέσει: Του απάντησα λίγη ώρα αργότερα, καθώς ήμουν στη δουλειά μου. Ήταν η τελευταία φορά που τον άκουσα. Έκτοτε το τηλέφωνό του είναι απενεργοποιημένο και δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Ελπίζω να βρεθεί, ελπίζω να είναι ζωντανός».

Τι έχει συμβεί

Αντίπαλοι τράπερ φέρεται να είχαν διαρρεύσει ένα βίντεο στο οποίο ο Μανιφάβας βρισκόταν σε ιδιωτικές στιγμές φορώντας γυναικείο εσώρουχο. Ένα άλλο βίντεο τον έδειχνε να έχει ανοιχτό το στόμα του την ώρα που ένα χέρι τίναζε μέσα του ένα τσιγάρο. Επίσης, κυκλοφόρησαν προσωπικές φωτογραφίες που είχε στείλει ο Μανιφάβας, με τον υπαινιγμό ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Το βίντεο όπου λέει πως θα βάλει τέλος στη ζωή του

Ο τράπερ στο βίντεο, πριν εξαφανιστεί, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είμαι 24 και θέλω να αυτοκτονήσω. Αυτό, πιστεύω, θέλατε εξαρχής όλοι όσοι το ανεβάσατε (σ.σ. εννοεί τα shaming βίντεο). Πόσο μίσος υπάρχει στην Ελλάδα το 2021. Τέσσερις μήνες σε καραντίνα, ψυχίατρος, Xanax, αλλά πάντα ο φόβος να μη με ενοχλήσουν ξανά. Όσο για εσάς που με κράξατε και με ξεφτιλίσατε, μπράβο. Δεν θα με ξαναδείτε, αυτό είναι το τελευταίο μου ποστ. Ελπίζω με αυτό που θα κάνω τώρα να ξυπνήσει η κοινωνία. Λένε, “πρέπει να θυσιαστεί ο ένας για να σωθούν οι υπόλοιποι”. Χάρηκα που σας γνώρισα, σας συγχωρώ που δεν με καταλάβατε».

Σημειώνεται πως ο Lamanif είχε δημιουργήσει κόντρες με άλλους τράπερ –όπως γίνεται συνήθως σε αυτόν τον χώρο– και τους απειλούσε πως θα τους βλάψει, τους υποτιμούσε για την καταγωγή τους ή το χρώμα τους, ενώ άφηνε σχόλια και υπαινιγμούς για τις κοπέλες τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον εκνευρισμό των αντίπαλων τράπερ. Συγκεκριμένα, ο Light μέσω στόρι στο Instagram εξηγεί τι έχει συμβεί και υποστηρίζει πως ο Lamanif είναι χειριστικός και όλο αυτό το έκανε για δημοσιότητα.

«Επειδή γνωρίζω πόσο ψεύτης και χειριστικός είναι, μπορώ να σας εγγυηθώ ότι δεν θα αυτοκτονήσει», σχολιάζει ο αντίπαλος τράπερ και στη συνέχεια διαβεβαιώνει ότι ο Μανιφάβας δεν θα υλοποιήσει την απειλή του. «Επειδή γνωρίζω πόσο ψεύτης και χειριστικός είναι, μπορώ να σας εγγυηθώ ότι δεν θα αυτοκτονήσει. Θα κάνει κάποια πολύ θλιβερή και αστεία απόπειρα, μόνο και μόνο για να ανεβάσει story από το νοσοκομείο, για να κάνει την Ιωάννα Τούνη 2 […], να κάνει τέλος πάντων τον καημένο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM