ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Χρυσοχοΐδη: Όσο πιο καταγέλαστοι με την ανικανότητά τους, τόσο πιο χυδαίοι στα κανάλια

ΣΥΡΙΖΑ: "Να του θυμίσουμε λοιπόν ότι ο Γενικός του Γραμματέας σήμερα, ο κος Τσουβάλας, ήταν επικεφαλής της αστυνομίας στο Μάτι"

Της Μαύρας Σαραντοπούλου

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε στους κόλπους της αξιωματικής αντιπολίτευσης η συνέντευξη Χρυσοχοϊδη και συγκεκριμένα οι δηλώσεις του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκαψε 100 ανθρώπους στο Μάτι. Το γραφείο Τύπου της Κουμουνδούρου απαντά με μία σκληρή ανακοίνωση, τονίζοντας ότι Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, είναι σήμερα ο κος Τσουβάλας, ο οποίος ήταν επικεφαλής της αστυνομίας στο Μάτι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

"Ο κ. Χρυσοχοΐδης βρίσκεται σε πανικό και το δείχνει. Δεν του φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., αλλά η πρωτόγνωρη ανικανότητα του ιδίου και της κυβέρνησης, που οδήγησε 250.000 οικογένειες να μείνουν δίχως ρεύμα, που χώρισε για δυο ημέρες την Ελλάδα στα δυο, αφού έκλεισε την Εθνική Οδό, που άφησε χιλιάδες εργαζόμενους να περιμένουν μάταια το τρένο για τη δουλειά τους, αφού έκλεισε τον ΗΣΑΠ.

Αφού λοιπόν δεν αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει μια συγνώμη για όλα αυτά, επιλέγει το δρόμο της χυδαιότητας.

Να του θυμίσουμε λοιπόν ότι ο Γενικός του Γραμματέας σήμερα, ο κος Τσουβάλας, ήταν επικεφαλής της αστυνομίας στο Μάτι.

Αυτός δηλαδή που είχε την επιτελική ευθύνη για την απόφαση διακοπής της κυκλοφορίας στη κεντρική αρτηρία και την παράκαμψη σε στενούς αδιέξοδους δρόμους που οδήγησε σε τραγωδία.

Και για αυτό ακριβώς αποπέμφθηκε τις επόμενες μέρες από τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά αναβαθμίστηκε ένα χρόνο αργότερα από τη κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Αλλά η χυδαιότητα του κου Χρυσοχοΐδη δεν μας ξαφνιάζει. Όσο πιο καταγέλαστοι θα γίνονται στον ελληνικό λαό με την ανικανότητά τους, τόσο πιο χυδαίοι θα γίνονται στα κανάλια".