Αλέξης Κούγιας: «Η πολύκροτη υπόθεση Λιγνάδη έχει μια δικογραφία πολύ μικρή»

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας μιλά για την αντιπαράθεση με τον δικηγόρο Γιάννη Βλάχο σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση του ηθοποιού-σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη – «Είναι η πρώτη φορά που συναντώ σε μια υπόθεση, υπόθεση χωρίς μάρτυρες»

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας και ο δικηγόρος Γιάννης Βλάχος, ο οποίος εκπροσωπεί τους μηνυτές που καταγγέλλουν τον γνωστό ηθοποιό-σκηνοθέτη για σεξουαλική κακοποίηση, ήρθαν σε αντιπαράθεση, και ο πρώτος μιλά για αυτό μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Έλα Χαμογέλα».

«Αυτή η πολύκροτη υπόθεση Λιγνάδη, έχει μια δικογραφία πολύ μικρή και είχε μέσα μόνο μία μαρτυρία»

Νωρίτερα, ο δικηγόρος Γιάννης με δηλώσεις του στην εκπομπή, τόνισε πως στην υπόθεση Λιγνάδη επιχειρείται μια προσπάθεια «σπίλωσης των θυμάτων». Με τη σειρά του, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε χαρακτηριστικά: «Είναι η πρώτη φορά που συναντώ σε μια υπόθεση, υπόθεση χωρίς μάρτυρες. Αυτή η πολύκροτη υπόθεση Λιγνάδη, έχει μια δικογραφία πολύ μικρή και είχε μέσα μόνο μία μαρτυρία».

«Ο τελευταίος μηνυτής αν φθάσουμε στο δικαστήριο θα δούμε αν είναι αξιόπιστος»

Στη συνέχεια, αναφορικά με την τρίτη μήνυση που κατατέθηκε κατά του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, η οποία κάνει λόγο για βιασμό υπό την επήρεια ναρκωτικών, ο κ. Κούγιας είπε: «Ο τελευταίος μηνυτής, αν φθάσουμε στο δικαστήριο, θα δούμε αν είναι αξιόπιστος».

Και συμπλήρωσε πως η τρίτη μήνυση δεν έχει έρθει ακόμη στα χέρια του σημειώνοντας: «Είμαι βέβαιος ότι η υπόθεση δεν θα φθάσει στο δικαστήριο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα»: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM