Τρελή καταδίωξη στην Αθήνα με τέσσερις τραυματίες

Τρελή καταδίωξη στην Αθήνα με κλεμμένο όχημα που εμβόλισε μηχανή και αστικό λεωφορείο – Τέσσερις τραυματίες

Τέσσερις ελαφρά τραυματίες, ένα κατεστραμμένο μηχανάκι, ένα διαλυμένο πολυτελές αυτοκίνητο και μικροφθορές σε ένα αστικό λεωφορείο ήταν το αποτέλεσμα της άγριας καταδίωξης που συνέβη νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας.

Του Γιώργου Σόμπολου

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας νεαρός άνδρας έκλεψε ένα πολυτελές μαύρο αυτοκίνητο, μάρκας BMW, από πλυντήριο στο κέντρο της Αθήνας.

Για κακή του τύχη, το όχημα διέθετε παγκόσμιο σύστημα στιγματοθέτησης, το λεγόμενο GPS, και ο ιδιοκτήτης του ενημέρωνε σε πραγματικό χρόνο τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης για το πού βρίσκεται το όχημα.

Η καταδίωξη έφτασε μέχρι τη Λεωφόρο Λιοσίων, όπου ο κλέφτης προσπαθούσε με επικίνδυνες προσπεράσεις και ιδιαίτερα υψηλή ταχύτητα να αποφύγει τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν.

Κάποια στιγμή, όμως, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε μια μηχανή και ένα αστικό λεωφορείο. Έτσι, το όχημα ακινητοποιήθηκε και ανασύρθηκε τραυματισμένος ο δράστης, ενώ τραυματίστηκαν επίσης ο οδηγός της μηχανής και δύο επιβάτες του αστικού λεωφορείου.

Όλοι μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν το παρελθόν του κλέφτη, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν εμπλέκεται σε κάποιο κύκλωμα εμπορίας κλεμμένων οχημάτων ή αν πρόκειται για άλλου τύπου κακοποιό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM