Κάπνιζε στην τουαλέτα αεροπλάνου, του φόρεσαν χειροπέδες

Κάπνιζε στην τουαλέτα αεροπλάνου, του φόρεσαν χειροπέδες


Τα 'θελε και τα 'παθε! «Θεριακλής» φέρεται να κάπνιζε στην τουαλέτα αεροπλάνου, που εκτελούσε πτήση προς την Θεσσαλονίκη και συνελήφθη.

Μόλις το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκη, ο 32χρονος επιβάτης συνελήφθη από αστυνομικούς και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του αεροπορικού κώδικα.

Το περιστατικό συνέβη την ώρα που το αεροσκάφος της εταιρείας Ryanair εκτελούσε πτήση από το αεροδρόμιο Μπάντεν- Μπάντεν της Καρλσρούης προς τη Θεσσαλονίκη.

Για το περιστατικό έλαβε γνώσει και ο Πύργος Ελέγχου του Διεθνούς Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, Μακεδονία, και ειδοποιήθηκε η αστυνομία που περίμενε τον θεριακλή επιβάτη να προσγειωθεί για να τον συλλάβει.

Στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης ο θεριακλής

Ο ελληνικής καταγωγής, αλλά Γερμανός υπήκοος, επιβάτης της πτήσης φέρεται να άναψε τσιγάρο στην τουαλέτα του αεροσκάφους. Όταν το αντιλήφθηκε μια αεροσυνοδός, φέρεται να ενημέρωσε αμέσως τον κυβερνήτη. Για το συμβάν έλαβε γνώση και ο Πύργος Ελέγχου του αερολιμένα «Μακεδονία» μέσω του οποίου ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Ο 32χρονος ομολόγησε την ενέργειά του και την απέδωσε στο άγχος κατά τη διάρκεια της πτήσης. Νωρίτερα σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, που τον παρέπεμψε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Σύμφωνα με νομικούς κύκλους, η ποινή που προβλέπεται για την συγκεκριμένη παράβαση είναι είτε φυλάκιση έως έξι μήνες είτε χρηματική ποινή.


AΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM