Ηλεία: Χτύπησε τη μάνα και βίασε την κόρη αφού πρώτα τις λήστεψε

Ηλεία: Το απόγευμα της Κυριακής, στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, ένας άγνωστος άνδρας εισέβαλε από ανασφάλιστη πόρτα σε ένα σπίτι που βρίσκεται κοντά στο κέντρο του χωριού. Στο σπίτι βρίσκονταν μια 76χρονη γυναίκα με την 53χρονη κόρη της. Οι γυναίκες, όπως ήταν αναμενόμενο, αιφνιδιάστηκαν.

Ο δράστης χωρίς να πει κουβέντα χτύπησε με τα χέρια του την ανήμπορη 76χρονη, την πήγε στην τουαλέτα του σπιτιού και την έδεσε. Ζήτησε χρήματα από την κόρη της, η οποία όμως είχε μόνο 40 ευρώ επάνω της. Στο σπίτι δεν υπήρχαν χρήματα.

Ο δράστης ζήτησε κι άλλα χρήματα και υποχρέωσε την 53χρονη να βρει χρήματα από την …γειτονιά.

Πράγματι, δράστης και 53χρονη πήγαν σε γειτονικά σπίτια και ζήτησαν χρήματα.

Κάποιος έδωσε τελικά ένα ποσόν (100 ευρώ) στην 53χρονη και εκείνη στον δράστη. Οι γείτονες είδαν την γυναίκα αναστατωμένη, αλλά εκείνη δεν τους είπε τι της συνέβαινε. Όταν αργότερα ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς γιατί δεν είπε κάτι στους γείτονες, είπε ότι ο δράστης την προειδοποίησε ότι «έχει βάλει βόμβα στη μάνα της και αν μιλήσει θα την ανατίναζε».

Επιστρέφοντας στο σπίτι και σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η παθούσα, ο δράστης την βίασε. Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πατρών για εξετάσεις.

Στην υπόθεση αρχικά επιλήφθηκε το Α.Τ. Βουπρασίας, όμως λόγω της σοβαρότητας των καταγγελλομένων η διερεύνηση συνεχίστηκε από τους άνδρες της Ασφάλειας Ήλιδας, ενώ από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε και ο Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Δυτ. Ελλάδας, Ταξίαρχος Απ. Μαρτζάκλης.

Ηλεία: Συνελήφθη ο δράστης

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας και του ΑΤ Βουπρασίας, άνδρες των οποίων μετά από μια άριστα συντονισμένη επιχείρηση συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη (Αλβανός υπήκοος) στον Πύργο, ο οποίος με λεωφορείο θα αναχωρούσε για την Καλαμάτα.

Ελέγχεται η συμμετοχή του και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Πηγή: patrisnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM