«Άγριες Μέλισσες»: Η προδοσία και ο κίνδυνος που αναστατώνουν (pics)

«Άγριες Μέλισσες» : Τα νέα μοιάζουν με χιονοστιβάδα στο Διαφάνι και ειδικά στο σπίτι των αδερφών Σταμίρη, στα επεισόδια που έρχονται στην αγαπημένη σειρά. Η προδοσία είναι κοντά;

Η Ελένη έχει ήδη ανακαλύψει το μυστικό της Δρόσως και προσπαθεί να σώσει τη σχέση των αδερφών της, όμως τη «βόμβα» θα ρίξει τελικά στο σπίτι τους, ο Νικηφόρος.

Ο Νικηφόρος αποκαλύπτει την αλήθεια στην Ασημίνα στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να μείνει στο Διαφάνι, παρά τις απειλές της Ελένης και να μιλήσει στην Ασημίνα. Η Ασημίνα, καταρρακωμένη απ’ τις αποκαλύψεις του Νικηφόρου για το ένοχο μυστικό του, φεύγει απ’ το σπίτι, βρίσκοντας καταφύγιο στης Ουρανίας.

Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος λέει στην Ελένη και τη Δρόσω πως αποκάλυψε τα πάντα στην Ασημίνα. Η Δρόσω ξεσπάει εναντίον του και η κατάσταση δεν αργεί να εκτροχιαστεί, με κίνδυνο να χυθεί ακόμα μια φορά το αίμα ενός Σεβαστού.

Η Ασημίνα είναι αποφασισμένη να φύγει από το Διαφάνι

Η Ασημίνα, νιώθοντας προδομένη από τις αδελφές της κι από τον Νικηφόρο, φτιάχνει τη βαλίτσα προκειμένου να φύγει.

Την προλαβαίνει, ωστόσο, η Μυρσίνη, η οποία της προτείνει ένα σχέδιο που θα έλυνε όλα τα προβλήματα τους. Η μητέρα του Νικηφόρου φαίνεται πως έχει σκεφτεί έναν τρόπο να κρατήσει το εγγόνι της κοντά.

Τελικά, η Ασημίνα αποφασίζει να αντιμετωπίσει την Δρόσω και απαιτεί να μάθει λεπτομέρειες για την προδοσία της. Μια συνάντηση που θα ακολουθήσει θα αφήσει βαθιά χαραγμένες πληγές στη ψυχή των δυο αδελφών.

Η Μυρσίνη βρίσκει τη Δρόσω με μια πρόταση στις «Άγριες Μέλισσες»

Ενώ η Ασημίνα εμμένει στην απόφασή της να φύγει απ’ το Διαφάνι, τόσο η Ουρανία όσο και ο Νικηφόρος με την Ελένη προσπαθούν να την αποτρέψουν. Την ίδια στιγμή, η Μυρσίνη σε μια τελευταία προσπάθεια να βοηθήσει τον γιο της αλλά και να κρατήσουν κοντά τους το παιδί της Δρόσως, απευθύνεται στην ίδια τη Δρόσω.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM