Σοκ στη Ρόδο: Βίασε τον 13χρονο αδελφό του παρουσία φίλου του

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στη Ρόδο, όταν μια μητέρα κατήγγειλε στην αστυνομία πως ο 18χρονος γιος της βίασε τον αδελφό του, που είναι 13 ετών.

Μάλιστα, στο περιστατικό, που έκανε την τοπική κοινωνία του νησιού να παγώσει, βρισκόταν και ένας φίλος του 18χρονου.

Η μητέρα προέβη στην καταγγελία στις 20 Αυγούστου, λέγοντας στις αστυνομικές αρχές πως τα παιδιά της αντιμετωπίζουν νοητικά προβλήματα.

Το ίδιο συμβάν είχε διαδραματιστεί και πριν έναν χρόνο, μόνο που εκείνη τη φορά εμπλεκόταν και ένας 47χρονος συγγενής, ο οποίος φαίνεται πως είχε καταγράψει το βιασμό.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν και σε μια καλύβα, όπου καταγγέλθηκε ότι διεπράχθη ο βιασμός, αλλά δεν εντόπισαν ευρήματα. Επιπλέον, διόρισαν και ψυχολόγο ως πραγματογνώμονα, ενώ παρήγγειλαν και ιατροδικαστική εξέταση στο παιδί.

Ο πρώτος κατηγορούμενος ομολόγησε τις πράξεις του, ενώ καταγγέλθηκε ότι επέδειξε παρόμοια συμπεριφορά και έναντι της ανήλικης αδελφής του. Ο 18χρονος φίλος του ισχυρίστηκε ότι είδε το περιστατικό, αλλά δεν ήταν παρών καθ’ όλη την διάρκειά του.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος των δύο 18χρονων ποινικές διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, συνέργεια σε βιασμό, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενδοοικογενειακή βία, γενετήσια πράξη μεταξύ αδελφών και συνέργεια στην τελευταία πράξη. Ο ένας εκ των δύο έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για κλοπές.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM