Ερυθρός Σταυρός: Τον σκότωσε για τον θόρυβο του αναπνευστήρα

διάδρομοι Ερυθρού Σταυρού
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Ένα άνευ προηγούμενου έγκλημα αποκαλύφθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, όταν ένας 60χρονος αποσύνδεσε τον αναπνευστήρα από έναν 76χρονο, επειδή τον ενοχλούσε ο θόρυβος του μηχανήματος.

Ο 76χρονος πέθανε χθες το απόγευμα στο νοσοκομείο, ενώ νοσηλευόταν με Covid-19. Στον ίδιο θάλαμο ήταν και ο 60χρονος, ο οποίος δεν ήταν διασωληνvμένος. Ενώ οι ζωτικές λειτουργίες του θύματος ήταν καλές, ξαφνικά έχασε την μάχη με τον θάνατο.

Του αποσύνδεσε τον αναπνευστήρα γιατί τον ενοχλούσε ο θόρυβος

Οι γιατροί που βρέθηκαν στον θάλαμο, διαπίστωσαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τις ενδείξεις του μηχανήματος. Έντρομοι, αντιλήφθηκαν πως η παροχή αέρα, είχε σταματήσει με ανθρώπινη παρέμβαση.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικοί οι οποίοι έφτασαν στα ίχνη του δράστη, ο οποίος νοσηλεύεται στο ίδιο δωμάτιο με το θύμα. Ο κατηγορούμενος ομολόγησε στις αρχές ότι τον ενοχλούσε ο θόρυβος του μηχανήματος. Ωστόσο, ό,τι έκανε, το έκανε χωρίς να θέλει να σκοτώσει τον 76χρονο.

Ο κατηγορούμενος, δεν έχει συλληφθεί λόγω της κατάστασης της υγείας του και για την υπόθεση ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Αθηνών, ο οποίος θα αποφασίσει για το τι θα γίνει με τον 60χρονο. Ο κατηγορούμενος πάντως, νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα