Διπλό φονικό στη Μακρινίτσα: Προπηλάκισαν τον θύτη έξω από το δικαστήριο

προπηλακισμός δράστη
taxydromos.gr

Προπηλάκισαν τον θύτη του διπλού φονικού στην Μακρινίτσα κατά την άφιξη του στο δικαστήριο του Βόλου. Με την οργή του πλήθους ήρθε αντιμέτωπος ο 31χρονος δράστης της ανθρωποκτονίας των αδερφών Τσάπα στη Μακρινίτσα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ιστότοπος taxydromos.gr, ουκ ολίγος κόσμος ήταν συγκεντρωμένος από νωρίς έξω από τα δικαστήρια του Βόλου περιμένοντας τον δράστη του φονικού. Επισημαίνοντας πως όταν έφτασε με την κλούβα της Αστυνομίας τον προπηλάκισαν. Παράλληλα, όπως αναφέρεται, το πλήθος φώναζε κατά του θύτη και πρώην συζύγου της άτυχης Κωνσταντίνας Τσάπα, ενώ ζητούσε χαρακτηριστικά να μην αποδοθεί σε ψυχιατρικά αίτια η διπλή δολοφονία.

Ο κόσμος έλεγε χαρακτηριστικά: «Να σαπίσει στη φυλακή». O κατηγορούμενος Δ.Ρ. απολογήθηκε ενώπιον του Ανακριτή Βόλου, ενώ οι πολίτες παρέμεναν για αρκετή ώρα έξω από τα Δικαστήρια, αναμένοντας την απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα.

Το χρονικό του διπλού φονικού 

Το βράδυ της Δευτέρας (5/4), γύρω στις 20.00, ο 31χρονος άνδρας πήγε στο σπίτι των πεθερικών του, όπου ζούσε και η πρώην σύζυγος με το παιδί τους. Η κρίση στη σχέση τους και οι συχνοί διαπληκτισμοί είχαν οδηγήσει την 28χρονη κοπέλα να πάρει την απόφαση να ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του συζύγου της. Παρ' όλα αυτά, όπως φάνηκε, οι τραγικές εξελίξεις πρόλαβαν τις όποιες νομικές ενέργειες.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του λοιπόν στο σπίτι των πεθερικών του φαίνεται πως ένας ακόμη έντονος τσακωμός ήταν και ο μοιραίος. Ο 31χρονος μαχαίρωσε την πρώην σύζυγό του, η οποία κατέληξε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο, ενώ μαχαίρωσε θανάσιμα και τον αδελφό της, ο οποίος ειδοποιήθηκε από τους γείτονες, όταν ακούστηκαν οι φωνές στο σπίτι. Έτσι, άμεσα στο σημείο βρέθηκε και ο 30χρονος Γιώργος, ο οποίος πήγε για να βοηθήσει την αδελφή του και τελικά κατέληξε και εκείνος από τα χέρια του 31χρονου.

Η άτυχη Κωνσταντίνα δέχτηκε τις μαχαιριές στην κοιλιά και τα πλευρά, με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματά της κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο, ενώ ο 30χρονος αδελφός της δέχτηκε μαχαιριές στην κοιλιά και την καρδιά, γεγονός που οδήγησε στον ακαριαίο θάνατό του.

Ο δράστης έτρεξε να εξαφανιστεί προτού φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικοί, ωστόσο, μετά το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν οι Αρχές για τον εντοπισμό του, ο άνδρας συνελήφθη και πλέον βρίσκεται στα χέρια των αρμοδίων. Σύμφωνα με τον  δικηγόρο του, ο δράστης ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή, ενώ ο ίδιος θα ζητήσει και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον πελάτη του.

Προπηλάκισαν τον στυγερό δολοφόνο
Προπηλάκισαν τον θύτη
προπηλακισμός δράστη
Προπηλάκισαν τον στυγερό δολοφόνο
taxydromos.gr
Προπηλάκισαν τον θύτη
taxydromos.gr
προπηλακισμός δράστη
taxydromos.gr

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα