Άνθης: Νέα στοιχεία στην υπόθεση εξαφάνισης του αδελφού του

Στάθης Άνθης
(πηγή: «Έλα Χαμογέλα)

Νέα στοιχεία για την υπόθεση εξαφάνισης του αδελφού του Δημήτρη Άνθη φέρνει στο φως της δημοσιότητας δημοσίευμα της «Espresso», όπου και αποκαλύπτεται πως ο Στάθης Άνθης είχε εκφράσει φόβους αναφορικά με την ασφάλειά του λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, τα αποδεικνύουν ηχητικά ντοκουμέντα που είχε αποστείλει σε φιλικό του πρόσωπο και πρόκειται να κατατεθούν στα χέρια των βρετανικών Αρχών από τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη.

Δημήτρης και Στάθης Άνθης
(Πηγή: «Έλα χαμογέλα»)

Ειδικότερα, σε αυτά περιγράφει την αντιπαράθεση που είχε με συνάδελφο στην πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα όπου εργαζόταν, όταν ο δεύτερος εγκατέστησε κρυφή κάμερα σε κοινόχρηστο χώρο του οικοδομήματος, καταπατώντας τα προσωπικά δεδομένα των υπολοίπων.

«Δεν ήθελα κανείς να το ξέρει κι ας μιλούσα στα ελληνικά» 

Τι είχε πει ο αγνοούμενος Στάθης σε φιλικό του πρόσωπο;

Πιο συγκεκριμένα, ο 33χρονος Στάθης Άνθης ακούγεται να λέει στο σχετικό ηχητικό απόσπασμα: «Έχουμε ένα γυμναστήριο - κουζίνα έξω από τα δωμάτια που μένουμε κι εκεί πέρα είναι για το προσωπικό, μόνο ο “αλλήθωρος” από πάνω αποφάσισε να βάλει μια κρυφή κάμερα, επειδή κάποιοι άφηναν βρόμικο τον χώρο και έκλεβαν φαγητά. Εγώ νευρίασα, γιατί αυτό ήταν παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Ήμουν κάτω στο γυμναστήριο και δεν ήθελα κανέναν να με βλέπει να γυμνάζομαι. Μίλησα στο τηλέφωνο με έναν φίλο μου για τον αδελφό μου (σ.σ. τον Δημήτρη Άνθη, που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού) και δεν ήθελα κανείς να το ξέρει κι ας μιλούσα στα ελληνικά». 

Επίσης, όση ώρα μιλούσε ήταν εμφανής η αναστάτωσή του, κάτι που μαρτυρούσε και η συχνή αναφορά στο ότι δεν νιώθει ασφαλής και πως δεν γνωρίζει τι θα του ξημερώσει. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι του πέρασε από το μυαλό μέχρι και να υποβάλει μηνύσεις για το συγκεκριμένο περιστατικό.

«Της είπα ότι πρέπει να προβώ σε μηνύσεις, να μιλήσω με την εταιρεία»

Σε άλλο σημείο αναφέρει: «Της είπα ότι πρέπει να προβώ σε μηνύσεις, να μιλήσω με την εταιρεία. Τέλος πάντων, μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι. Και προσπαθούν να με βγάλουν τρελό
–όχι η μάνατζερ– ότι αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό κι ότι εγώ έχω το πρόβλημα. Δεν μπορώ άλλο, αλήθεια!».

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα