Γιώργος Καραϊβάζ: Η κατάθεση της συζύγου του στις Αρχές

Δημήτρης Καραϊβάζ Στάθα Καραϊβάζ
© (EUROKINISSI/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΣΣΙΝΗΣ)

Η Στάθα Καραϊβάζ καταθέτοντας στην αστυνομία, υποστήριξε πως ο αδικοχαμένος δημοσιογράφος ήταν ένας άνθρωπος της οικογένειας.

Η ίδια δήλωσε πως δεν ήταν εις γνώση της αν ο σύζυγός της δεχόταν απειλές από κάποιον. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον χαρακτήρα του, λέγοντας πως ο χρόνος του ήταν μοιρασμένος ανάμεσα στη δουλειά και το σπίτι τους.

κηδεία Γιώργου Καραϊβάζ Δράμα
© (EUROKINISSI/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΣΣΙΝΗΣ)

Όσα ανέφερε στην αστυνομία

«Ο Γιώργος ήταν άνθρωπος της οικογένειας, του άρεσε η οικογενειακή ζωή. Όταν έφευγε από τον τηλεοπτικό σταθμό, όπου εργαζόταν, είτε ερχόταν απευθείας στο σπίτι, είτε πήγαινε σε συναντήσεις με συνδικαλιστές της αστυνομίας. Όταν βγαίναμε, συνήθως πηγαίναμε για καφέ ή φαγητό. Δε γνώριζα αν είχε απειληθεί από κάποιον», ανέφερε χαρακτηριστικά στην κατάθεσή της η γυναίκα του Γιώργου Καραϊβάζ.

Οι έρευνες συνεχίζονται 

Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, με επικεφαλής το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Στις έρευνες όμως συμμετέχουν το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, δηλαδή το τμήμα ληστειών οχημάτων, το τμήμα Εκβιαστών και φυσικά οι υπηρεσίες με τους κοριούς.

Το τμήμα Ληστειών αναζητά τους ανθρώπους που έκλεψαν το μηχανάκι με το οποίο πραγματοποίησαν τη δολοφονία οι δράστες, το πότε και το πώς. Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ερευνηθεί διψήφιος αριθμός κλοπής μοτοσικλετών.

Το Εκβιαστών αναζητά πληροφορίες από ανθρώπους της αποκαλούμενης «Greek Mafia», ώστε να φτάσουμε στην λίστα των πιστολέρο, των ικανών δηλαδή να σκοτώσουν με επαγγελματικό τρόπο. Και φυσικά, οι «κοριοί», οι υπηρεσίες δηλαδή της Αστυνομίας οι οποίες έχουν το ειδικό βαλιτσάκι παρακολούθησης κλήσεων, μηνυμάτων και διαδικτύου.

Οι Αρχές περιμένουν τα στίγματα από τις κεραίες των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας

 Οι αστυνομικοί θέλουν να διαπιστώσουν εάν υπήρξαν κλήσεις από και προς κινητά-φαντάσματα, τα οποία ενδεχομένως να δώσουν πληροφορίες για την ταυτότητα των δραστών. Το κινητό του Γιώργου Καραϊβάζ μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να ανακτηθούν φωτογραφίες, βίντεο, μηνύματα, τηλεφωνικές επαφές, σημειώσεις και οτιδήποτε άλλο μπορεί να εξαχθεί και να βοηθήσει στις περαιτέρω έρευνες.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα