Δολοφονία Καραϊβάζ: Έριξαν δύο βολές, έκαναν κύκλο και άδειασαν μια γεμιστήρα

Άλιμος, δολοφονία Καραϊβάζ και αστυνομικός
(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Τους δολοφόνους του Γιώργου Καραϊβάζ εξακολουθούν και αναζητούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής σε μία προσπάθεια να αποκαλύψουν τους φυσικούς αλλά κυρίως και τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας που σόκαρε την Ελλάδα αλλά και ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο.

Το News2u.gr αποκαλύπτει σήμερα μια παράμετρο της υπόθεσης, που δείχνει τον επαγγελματισμό των δολοφόνων

Το σκούτερ με τους δύο δολοφόνους κινείται επί της οδού Άννινου. Φτάνουν στο παρκάκι, στην συμβολή της με την οδό Σακελλαρίου, την στιγμή που παρκάρει το όχημα του ο Γιώργος Καραιβάζ. Ο οδηγός του σκούτερ σταματά πίσω από το όχημα και την στιγμή που βγαίνει από το όχημα ο δημοσιογράφος, ο συνοδηγός τραβάει όπλο και ρίχνει τις δύο πρώτες βολές.

Με αυτές, καταφέρνει να ακινητοποιήσει τον Γιώργο Καραϊβάζ. Στην συνέχεια, ο οδηγός κάνει τον κύκλο του μικρού παρτεριού, βγαίνει στην οδό Μουλόπουλου και έπειτα κάνει πάλι δεξιά, στην οδό Άννινου, διαγράφοντας επί της ουσίας έναν κύκλο.

Σταματά πίσω από το θηριώδες τζιπ του γνωστού δημοσιογράφου και ο συνοδηγός της μηχανής κατεβαίνει και αδειάζει την γεμιστήρα στο σώμα του ήδη σωριασμένου Γιώργου.

Όπως προκύπτει, μάλιστα, από μαρτυρία αυτόπτη την στιγμή της επίθεσης, μέχρι να κάνει τον κύκλο ο οδηγός και να συνεχίσουν το δολοφονικό τους έργο, ακούστηκαν κραυγές, προφανώς πόνου, από τον Γιώργο Καραϊβάζ. Το αυτόματο μηχανάκι, στην συνέχεια εξαφανίζεται με τους δύο επιβάτες, να κινούνται επί της οδού Άννινου, αριστερά στην οδό Γρανικού και αμέσως δεξιά στην Αγίου Δημητρίου.

Η αποκάλυψη του News2u.gr, είναι ένα εύρημα που έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τους αστυνομικούς της Ασφάλειας αφού όλα δείχνουν πως έχουν να κάνουν με έναν ιδιαίτερα έμπειρο δολοφόνο. Χρησιμοποιώντας στο έπακρο τα πλεονεκτήματα του στοιχείου του αιφνιδιασμού, οι δολοφόνοι ρίχνουν αρχικά δύο βολές. Ακινητοποιούν το θύμα τους. Αδιαφορούν για τους αυτόπτες μάρτυρες. Κάνουν τον κύκλο και ολοκληρώνουν το απάνθρωπο έργο τους.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα