Δολοφονία Καραϊβάζ: Αυτοί είναι οι εκτελεστές του δημοσιογράφου

δολοφόνοι Καραϊβάζ
© kriti360.gr

Ένα νέο βίντεο έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές αρχές, στο οποίο διαφαίνονται οι δολοφόνοι που εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον δημοσιογράφο, Γιώργο Καραϊβάζ.

Όπως φαίνεται οι εκτελεστές πλησιάζουν κοντά στο σπίτι του αστυνομικού συντάκτη, ενώ το βίντεο είναι τραβηγμένο πέντε λεπτά πριν τη δολοφονία του.

Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας φοράει ένα ασημί κράνος, ενώ ακριβώς από πίσω ο εκτελεστής του Γιώργου Καραϊβάζ έχει καλυμμένο το πρόσωπό του.

Τα χαρακτηριστικά των εκτελεστών

Σύμφωνα το protothema.gr, ο οδηγός της μηχανής είναι μικρόσωμος, φοράει λευκό κράνος με φιμέ τζάμι, μαύρο μπουφάν, τζιν παντελόνι και σκούρα παπούτσια.

Παράλληλα, ο συνεπιβάτης είναι σωματώδης με ιδιαίτερα γυμνασμένα πόδια, μπλε σκούρο στρατιωτικό παντελόνι, χακί μπουφάν με κουκούλα, σκουρόχρωμα παπούτσια, μαύρο σκούφο και μαύρη μάσκα. Στο σημείο έφθασαν δέκα λεπτά πριν τον δημοσιογράφο και περίμεναν να παρκάρει το αυτοκίνητο για να κατέβει και να τον εκτελέσουν.

Μάλιστα, οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών εικάζουν ότι υπήρχε μια δεύτερη ομάδα που παρακολουθούσε τον Γιώργο Καραϊβάζ και ενημέρωνε τους δολοφόνους για τη διαδρομή που ακολουθούσε ο δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο:

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα