Δολοφονία Καραϊβάζ: Τι δήλωνε χθες ο δημοσιογράφος για την υπόθεση Λιγνάδη

Γιώργος Καραϊβάζ
Πηγή φωτογραφίας: «Αλήθειες με τη Ζήνα» (Star)

Νεκρός έπεσε ο Γιώργος Καραϊβάζ έχοντας δεχτεί τουλάχιστον έξι σφαίρες έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Ο δημοσιογράφος ήταν στενός συνεργάτης της Ζήνας Κουτσελίνη και εμφανιζόταν στην εκπομπή  «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ο ίδιος το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε τοποθετηθεί για πολύκροτες υποθέσεις -όντας χρόνια αστυνομικός συντάκτης-, όπως αυτή του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο Γιώργος Καραϊβάζ χθες στην εκπομπή μιλούσε για τις έρευνες που έχουν γίνει γύρω από την εν λόγω υπόθεση, αφήνοντας αιχμές για... σημαντικές καθυστερήσεις.

«Και τα ερωτήματα τα οποία έχουν προκύψει σε σχέση με το κινητό, το οποίο αφέθηκε στα συρτάρια των αναζητήσεων, μέχρι που πήγε και το παρέλαβε μετά από εξουσιοδότηση ο αδελφός του, και για το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή η Δικαιοσύνη έχει ένα τηλέφωνο, ενώ ο κ. Λιγνάδης φέρεται να χρησιμοποιούσε τρία. Και επίσης υπάρχει και μια υπόνοια γύρω από τις καταθέσεις πως υπήρχε ένα μπλε λάπτοπ, το οποίο έχει εξαφανιστεί. Θέλω να πω πως η τακτική της ανακρίτριας, αν υποθέσουμε ότι είναι ένοχος ο κ. Λιγνάδης, του παρείχε όλο το χρονικό περιθώριο για να εξαφανίσει ενοχοποιητικά στοιχεία... Γι' αυτό το λέω» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά. 

Μάλιστα, ο Γ. Καραϊβάζ, απευθυνόμενος στον δικηγόρο Γιάννη Βλάχο για την άρση απορρήτου, δήλωσε πως «είναι εξωφρενικό αυτό το οποίο βιώνουμε στην παρούσα χρονική περίοδο».

Δείτε το απόσπασμα

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα