Γιώργος Καραϊβάζ: Βρέθηκαν βολίδες σε πολυκατοικία στο σημείο της δολοφονίας του

Γιώργος Καραϊβάζ

Δύο οπές σε διπλανή πολυκατοικία από το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Γιώργος Καραϊβάζ ελέγχονται αυτή την ώρα από αστυνομικούς των εγκληματολογικών εργαστηρίων. Η πολυκατοικία βρίσκεται στη συμβολή των οδών Άννινου και Σακελλαρίου, περίπου 30 μέτρα μακριά από το σημείο όπου σημειώθηκε η εν ψυχρώ εκτέλεση του γνωστού δημοσιογράφου. Σε αυτή την πολυκατοικία η μία βολίδα βρέθηκε στον τοίχο και η δεύτερη στο περβάζι του μπαλκονιού του πρώτου ορόφου.

Οι ιδιοκτήτες του διαμερίσματος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχουν καταθέσει στις Αρχές. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η μια ένοικος φέρεται να ανέφερε ότι την ώρα των πυροβολισμών ένιωσε έναν γδούπο στο σπίτι της. Χθες το πρωί βγήκε έξω και είδε τη μία από τις δύο τρύπες, αυτήν που βρίσκεται στον τοίχο. Αργότερα, είδε και τη δεύτερη οπή, αυτήν στο περβάζι του μπαλκονιού.

«Άκουσα έναν θόρυβο, λες και έπεσε βράχος. Βγαίνω έξω και βλέπω τους κηπουρούς που κοιτάζανε έναν πεσμένο άνδρα στο έδαφος» δήλωσε πριν από λίγο η ιδιοκτήτρια του σπιτιού. Υπενθυμίζεται πως λείπουν δύο βολίδες από τις συνολικά 12 που έριξε ο δολοφόνος του Γιώργου Καραϊβάζ. 

Το βίντεο από το σημείο της δολοφονίας:

 

Γιώργος Καραϊβάζ
Γιώργος Καραϊβάζ
Γιώργος Καραϊβάζ
Γιώργος Καραϊβάζ
Γιώργος Καραϊβάζ
Γιώργος Καραϊβάζ