Δολοφονία Καραϊβάζ: Άπαντες στη μάχη για τον εντοπισμό των εκτελεστών

Άλιμος και δολοφονία Καραϊβάζ
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Ευρεία σύσκεψη υπό τον διοικητή της Ασφάλειας Αττικής ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στο κτίριο της ΓΑΔΑ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, σε μια προσπάθεια να υπάρξει σωστός συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών που ερευνούν τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Δολοφονία Γ. Καραϊβάζ
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, με επικεφαλής το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής

Στις έρευνες όμως συμμετέχουν το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, δηλαδή το τμήμα ληστειών οχημάτων, το τμήμα Εκβιαστών και φυσικά οι υπηρεσίες με τους κοριούς.

Το τμήμα Ληστειών αναζητά τους ανθρώπους που έκλεψαν το μηχανάκι με το οποίο πραγματοποίησαν τη δολοφονία οι δράστες, το πότε και το πώς. Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ερευνηθεί διψήφιος αριθμός κλοπής μοτοσικλετών.

Το Εκβιαστών αναζητά πληροφορίες από ανθρώπους της αποκαλούμενης «Greek Mafia», ώστε να φτάσουμε στην λίστα των πιστολέρο, των ικανών δηλαδή να σκοτώσουν με επαγγελματικό τρόπο. Και φυσικά, οι «κοριοί», οι υπηρεσίες δηλαδή της Αστυνομίας οι οποίες έχουν το ειδικό βαλιτσάκι παρακολούθησης κλήσεων, μηνυμάτων και διαδικτύου.

Οι Αρχές περιμένουν τα στίγματα από τις κεραίες των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας

 Οι αστυνομικοί θέλουν να διαπιστώσουν εάν υπήρξαν κλήσεις από και προς κινητά-φαντάσματα, τα οποία ενδεχομένως να δώσουν πληροφορίες για την ταυτότητα των δραστών. Το κινητό του Γιώργου Καραϊβάζ μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να ανακτηθούν φωτογραφίες, βίντεο, μηνύματα, τηλεφωνικές επαφές, σημειώσεις και οτιδήποτε άλλο μπορεί να εξαχθεί και να βοηθήσει στις περαιτέρω έρευνες.

Ως προς το κομμάτι των βιντεοληπτικών υλικών, οι αναλύσεις συνεχίζονται

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους οπτικό υλικό όπου εμφανίζεται η μηχανή να κάνει κύκλους στην περιοχή, έως ότου πετύχουν την κατάλληλη στιγμή για να τον εκτελέσουν.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα