Γιώργος Καραϊβάζ: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δολοφόνους του δημοσιογράφου

Αστυνομικοί στο σημείο δολοφονίας του Καραϊβάζ
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Τους φυσικούς και κυρίως τους ηθικούς αυτουργούς της εν ψυχρώ δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ εξακολουθούν και αναζητούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής. Τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες του news2u.gr, αναμένεται να κληθούν άτομα με τα οποία είχε επαφές τον τελευταίο καιρό ο γνωστός δημοσιογράφος. Τόσο από τους κόλπους της αστυνομίας, όσο και από την αποκαλούμενη "Greek mafia".

Οι κλήσεις βέβαια για καταθέσεις-εξηγήσεις δεν θα είναι τυχαίες, αλλά στοχευμένες, βάσει των πληροφοριών που έχουν αντληθεί από τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις των αρμοδίων τμημάτων της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, νωρίς σήμερα το πρωί κλιμάκιο της Ασφάλειας πήγε στο γραφείο του αστυνομικού συντάκτη και παρέλαβε τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, ενώ έδωσε κατάθεση και μία γυναίκα-συνάδελφος του, καθώς εργάζονται μαζί στο ίδιο γραφείο. Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι αναλύσεις των δεκάδων κλειστών κυκλωμάτων καταγραφής που έχουν στα χέρια τους οι αρχές.

Αστυνομικοί στον Άλιμο, που δολοφονήθηκε ο Γ. Καραϊβάζ
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Σε μια προσπάθεια, να εντοπιστεί κάποιο στοιχείο όπως για παράδειγμα κάποιο τατουάζ ή σημάδι, το οποίο θα μπορείς να οδηγήσει τους αστυνομικούς στην ταυτότητα των δραστών. Προς το παρόν, οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής φαίνεται να έχουν καταλήξει στο δρομολόγιο διαφυγής των δολοφόνων και των συνεργατών τους. Μέχρι ένα σημείο τουλάχιστον, μιας και οι έρευνες συνεχίζονται.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως κινήθηκαν κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου και στη συνέχεια πιθανόν να κινήθηκαν αριστερά προς τον Πειραιά. Αυτές είναι οι πρώτες ενδείξεις αλλά όπως τονίζουν οι αρμόδιοι υπάλληλοι, θα χρειαστούν αρκετές ημέρες ώστε να αποσαφηνιστεί το ακριβές δρομολόγιο αλλά και που εξαφανίζονται ολοκληρωτικά τα ίχνη των δολοφόνων.

Νέο βίντεο με τις κινήσεις των δραστών στην οδό Μεγίστης

Τους φυσικούς και κυρίως τους ηθικούς αυτουργούς της εν ψυχρώ δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ εξακολουθούν και αναζητούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής.

Τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες του news2u.gr, αναμένεται να κληθούν άτομα με τα οποία είχε επαφές τον τελευταίο καιρό ο γνωστός δημοσιογράφος. Τόσο από τους κόλπους της αστυνομίας, όσο και από την αποκαλούμενη "Greek mafia". Οι κλήσεις βέβαια για καταθέσεις-εξηγήσεις δεν θα είναι τυχαίες, αλλά στοχευμένες, βάσει των πληροφοριών που έχουν αντληθεί από τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις των αρμοδίων τμημάτων της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, νωρίς σήμερα το πρωί κλιμάκιο της Ασφάλειας πήγε στο γραφείο του αστυνομικού συντάκτη και παρέλαβε τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, ενώ έδωσε κατάθεση και μία γυναίκα-συνάδελφος του, καθώς εργάζονται μαζί στο ίδιο γραφείο. Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι αναλύσεις των δεκάδων κλειστών κυκλωμάτων καταγραφής που έχουν στα χέρια τους οι διωκτικών αρχές. Σε μια προσπάθεια, να εντοπιστεί κάποιο στοιχείο όπως για παράδειγμα κάποιο τατουάζ ή σημάδι, το οποίο θα μπορέσει να οδηγήσει τους αστυνομικούς στην ταυτότητα των δραστών.

Προς το παρόν, οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής φαίνεται να έχουν καταλήξει στο δρομολόγιο διαφυγής των δολοφόνων και των συνεργατών τους. Μέχρι ένα σημείο τουλάχιστον, μιας και οι έρευνες συνεχίζονται. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δράστες, βγήκαν στην Παραλιακή λεωφόρο μέσω της οδού Μεγίστης.

Εκεί, από ένα κατάστημα, και σε αναγραφόμενη ώρα 14:31 στο καταγραφικό μηχάνημα, εμφανίζεται η μηχανή με τους δύο δολοφόνους να κινείται προς την Παραλιακή λεωφόρο. Η μηχανή φέρεται σύμφωνα με τις έως τώρα έρευνες, να κινήθηκε αριστερά προς τον Πειραιά. Αυτές είναι οι πρώτες ενδείξεις αλλά όπως τονίζουν οι αρμόδιοι υπάλληλοι, θα χρειαστούν αρκετές ημέρες ώστε να αποσαφηνιστεί το ακριβές δρομολόγιο αλλά και πού εξαφανίζονται ολοκληρωτικά τα ίχνη των δολοφόνων.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα