Δολοφονία Καραϊβάζ - Μαρτυρία: «Είδα τον εκτελεστή, ήταν πάνω από το θύμα και πυροβολούσε»

σημείο δολοφονία Καραϊβάζ
© (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Σοκαριστική είναι η μαρτυρία ενός δημοτικού υπαλλήλου που είδε τον Γιώργο Καραϊβάζ να δολοφονείται έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «T-live», δηλώνοντας: «Είδα τον εκτελεστή, είναι ένας άνθρωπος με πράσινο στρατιωτικό τζάκετ, να είναι πάνω από το θύμα και να πυροβολεί… Και όχι μία, έριξε αρκετές. Ακούμε έναν ήχο, σαν κρότο από εξάτμιση, που είναι χαρακτηριστικός. Γυρίσαμε να δούμε τι γίνεται, ο κρότος συνεχιζόταν και βλέπω τον άνθρωπο με το χακί από πάνω να ρίχνει σωρηδόν στο θύμα κάτω. Ενώ το μάτι έβλεπε, το μυαλό αδυνατούσε να καταλάβει τι συνέβαινε. Δυστυχώς, δεν πρόλαβα να κρατήσω κάτι άλλο, εκτός από το χακί, το όπλο που είχε στην άκρη ένα εξόγκωμα σαν σιγαστήρα». 

Ο αυτόπτης μάρτυρας έκανε κηπουρικές εργασίες σε διπλανό πάρκο και κάλεσε την Αστυνομία: «Μου είπε η γυναίκα αστυνομικός να πλησιάσω να δω αν ζει ο άνθρωπος, έκανα δυο βήματα προς τα εκεί, μόλις είδα το αίμα, δεν μπόρεσα… Ήταν από πάνω και ρίχνανε, τουλάχιστον 3-4 σφαίρες εξ επαφής. Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. έφτασε σε ούτε πέντε λεπτά…».

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα