Νεκρός σε τροχαίο ο ανήλικος ανηψιός του τραγουδιστή Θάνου Ανεστόπουλου

Ο ανήλικος, μαζί με την παρέα του και έκαναν ποδήλατο όταν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας άντρας πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, τον παρέσυρε και τον σκότωσε ακαριαία. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsu2.gr, το ΕΚΑΒ που πήγε στο σημείο, παρέλαβε τη σορό του 16χρονου και αύριο, Δευτέρα, το πρωί θα πραγματοποιηθεί η νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η παρέα των παιδιών βρίσκονται κοντά στον προαστιακό της Νέας Περάμου. Ο οδηγός είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα και σύμφωνα με τις μαρτυρίες των άλλων φίλων του 16χρονου, δεν τους πρόσεξε και έπεσε με ορμή πάνω στον 16χρονο Θάνο ο οποίος πέθανε ακαριαία. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο οδηγός, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης καταστήματος με ηλεκτρονικούς υπολογιστές στην περιοχή, έχει υποβληθεί σε αλκοτέστ.

Νωρίς το σήμερα το μεσημέρι, ο κρατούμενος για το τροχαίο, δήλωσε ότι νιώθει δυσφορία και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο για εξετάσεις. Οι αστυνομικοί της Τροχαίας σχηματίζουν σε βάρος του δικογραφία και αναμένεται το πρωί της Δευτέρας να μεταφερθεί στην εισαγγελία Πειραιά με την διαδικασία του αυτοφώρου.

Τα «διάφανα κρίνα» και ο τραγουδιστής Θάνος Ανεστόπουλος

Θάνος Ανεστόπουλος
Vima

Ο Θάνος Ανεστόπουλος ήταν Έλληνας τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα γνωστός από την συμμετοχή του στο ροκ συγκρότημα Διάφανα Κρίνα, του οποίου υπήρξε και ιδρυτής. Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη στις 3 Φεβρουαρίου του 1967 και απεβίωσε στις 3 Σεπτεμβρίου 2016 από καρκίνο. Ο ίδιος είχε ανακοινώσει την ασθένειά του μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης Facebook το 2015.

Ο Ανεστόπουλος θεωρούσε ότι «η θρησκεία είναι η μεγαλύτερη και η πιο επιτυχημένη απάτη όλων των εποχών» και ότι «δεν θα υπάρξει ποτέ θρησκεία ανώτερη απ’ την αλήθεια». Για την πολιτική ανέφερε πως «είναι η τέχνη του ψέματος και της ψευδαίσθησης». Επικαλούμενος τη ρήση του Λούντβιχ Έρχαρντ συμφωνούσε ότι «είναι η τέχνη του να μοιράζεις μία πίτα με τέτοιον τρόπο, ώστε να πιστεύει ο καθένας ότι έχει πάρει το μεγαλύτερο κομμάτι». Για τη μουσική είπε ότι «αν δεν υπήρχε, θα προσπαθούσα να την εφεύρω, αλλιώς θα δυσκολευόμουν ν’ αναπνεύσω φυσιολογικά»

 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα