Ματίνα Παγώνη: Πάσχα με όσους είμαστε οικογένεια

Παγώνη
© ANT1

Αναφορικά με την άρση των περιορισμών και την επιστροφή στην καθημερινότητα μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας - Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη, η οποία τόνισε, μεταξύ άλλων, πως πρέπει να κάνουμε Πάσχα μόνο με όσους είμαστε οικογένεια.

Παγώνη στον ANT1
© ANT1

«Θα πάμε στην Ανάσταση με μάσκες διπλές και αποστάσεις»

Πιο συγκεκριμένα, η κ. Παγώνη σημείωσε στην πρωινή εκπομπή του ANT1: «Έλεγα καιρό γι’ αυτά τα μέτρα. Βρισκόμαστε σε δύσκολη φάση. Να κάνουμε Πάσχα με όσους είμαστε στην οικογένεια. Και να μην έρθουμε σε επαφή με κόσμο. Θα πάμε στην Ανάσταση με μάσκες διπλές και αποστάσεις. Στο περίπου όλοι να είμαστε σε αποστάσεις, δεν χρειάζεται να πάμε όλοι».

«Να μην πάτε στα βαφτιστήρια σας!»

Στη συνέχεια, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ διευκρίνισε πως η αρμόδια υγειονομική επιτροπή εισηγείται και η κυβέρνηση είναι αυτή που λαμβάνει τις τελικές αποφάσεις. Επιπλέον, η κ. Παγώνη ζήτησε να κάνουμε αυτά που πρέπει για να βγούμε από την περιπέτεια και συμπλήρωσε πως «αυτό το Πάσχα είναι καλύτερο από το περσινό, στο οποίο οι απαγορεύσεις ήταν περισσότερες».

Όταν ρωτήθηκε αν θα μπορούν να μετακινηθούν οι πολίτες από δήμο σε δήμο για να πάνε, π.χ., στα βαφτιστήρια τους, η Ματίνα Παγώνη είπε χαρακτηριστικά: «Να μην πάτε στα βαφτιστήρια σας!».

Τέλος, σχολιάζοντας τα κορονοπάρτι και τον συνωστισμό των τελευταίων ημερών σε πλατείες, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ είπε ότι οι νέοι έχουν δίκιο, καθώς εδώ και έναν χρόνο είναι κλεισμένοι μέσα και συμπλήρωσε πως σε λίγες μέρες θα μπορούν να πιούν έναν καφέ ή ένα ποτό με το άνοιγμα της εστίασης.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα