Δημήτρης Παλαιολόγου: Πέθανε από ανακοπή

Δημήτρης Παλαιολόγου
Facebook

Πριν από λίγη ώρα, έγινε γνωστό ότι ο Δημήτρης Παλαιολόγου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 38 ετών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αιτία θανάτου του είναι η ανακοπή καρδιάς. 

Το βιογραφικό του Δημήτρη Παλαιολόγου

Τραγουδιστής και αστρολόγος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κορυδαλλό, όπου και πήγε σχολείο. Έγινε γνωστός από την παρουσία του σε εκπομπές της Αννίτας Πάνια. Κυκλοφόρησε τραγούδια ενώ προκαλούσε με τις εμφανίσεις του και οι δηλώσεις του έκαναν το γύρω του διαδικτύου.  

Απόσπασμα από συνέντευξή του στον Πέτρο Κωστόπουλο:

Ο Δημήτρης Παλαιολόγου, ήταν γιος του συνθέτη Γιάννη Παλαιολόγου. Καλεσμένος στην Αννίτα Πάνια είχε μιλήσει για την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την νευρική ανορεξία.

Γιάννης Παλαιολόγου: Ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού

Γιάννης Παλαιολόγου

Γιος της Ρόζας, (αδελφή του Μάρκου Βαμβακάρη ) και του Μανόλη γεννήθηκε το 27/061944 στην Νίκαια. Έκανε και τις πρώτες εμφανίσεις σε ηλικία 15-16 ετών μαζί με τον Αργύρη Βαμβακάρη. Διαμόρφωσε ένα προσωπικό στυλ παιξίματος και επηρέασε πολλούς άλλους σολίστες. Το παίξιμο του και το ύφος του ξεχώριζε από χιλιόμετρα και ήταν σίγουρα το πρότυπο για τους περισσότερους μπουζουξήδες. Ξεκίνησε απ' το κέντρο μαντουμπάλα το 1960 σε ηλικία μόλις 16 χρονών παίζοντας με τον θείο του τον Αργύρη Βαμβακάρη και με μεγάλα ονόματα που τραγουδάγανε εκεί. Απεβίωσε στις 14 Ιουλίου 2008 και ο θάνατός του οφείλεται σε ανεύρυσμα κοιλιακή αορτής. Ήταν 66 ετών.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα