Νέα Σμύρνη: Στο αυτόφωρο ο 22χρονος για τις τέσσερις σεξουαλικές επιθέσεις

22χρονος στη Νέα Σμύρνη

Στον εισαγγελέα με τη διαδικασία του αυτοφώρου οδηγήθηκε πριν από λίγα λεπτά ο 22χρονος νεαρός ο οποίος κατηγορείται για τέσσερις συνολικά επιθέσεις σε κορίτσια στα νότια προάστια και το κέντρο της Αθήνας. Η αποκάλυψη της δράσης του έγινε γνωστή μόλις χθες, Πέμπτη, από το τελευταίο του θύμα, που ανάρτησε στο διαδίκτυο βίντεο από την είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία μένει.

Στο οπτικό υλικό εμφανίζεται ο 22χρονος να προσπαθεί να μπει, ελάχιστα δευτερόλεπτα αφότου η ίδια πρόλαβε και μπήκε, γλιτώνοντας την επίθεση. Τρεις ακόμη κοπέλες αναγνώρισαν στο πρόσωπο του ανθρώπου αυτού τον δράστη των δικών τους επιθέσεων.

Ο 22χρονος από τη Νέα Σμύρνη

Σημαντικό ρόλο στον εντοπισμό του διαδραμάτισε η μαρτυρία στην Αστυνομία μιας γειτόνισσας του τελευταίου θύματος του 22χρονου, που αποκάλυψε στις Αρχές πως πρόκειται για έναν νεαρό ο οποίος εργάζεται σε καφετέρια της περιοχής. Αμέσως οι αστυνομικοί τον εντόπισαν, τον προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης, όπου και προσήλθε το τελευταίο του θύμα.

Η νεαρή κοπέλα ανεπιφύλακτα τον αναγνώρισε ως τον άνθρωπο που την κυνήγησε και προσπάθησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά. Ακολούθησαν και οι αναγνωρίσεις από τρεις ακόμη κοπέλες.

22χρονος στη Νέα Σμύρνη

Οι άλλες τρεις επιθέσεις σημειώθηκαν η πρώτη στη Νέα Σμύρνη τον περασμένο Σεπτέμβριο με θύμα μια κοπέλα 28 ετών, η δεύτερη στο Παλαιό Φάληρο τον περασμένο Αύγουστο με θύμα μια κοπέλα 24 ετών, ενώ η τρίτη σημειώθηκε πάλι τον Αύγουστο στην περιοχή της Ακρόπολης, με θύμα μια κοπέλα 22 ετών.

Οι αστυνομικοί κατά την εξέταση της εισόδου της πολυκατοικίας του τελευταίου θύματος εντόπισαν αποτυπώματα τα οποία ταυτίζονται με εκείνα του 22χρονου. Ο ίδιος ο κατηγορούμενος ομολόγησε τις πράξεις του στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, λέγοντας πως είχε βίτσιο να μιλάει και να ακολουθεί όμορφες κοπέλες.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα