Πτήση Θεσσαλονίκη - Αθήνα: Σεξουαλική παρενόχληση αεροσυνοδού - Στο αυτόφωρο ο δράστης

Πτήση Θεσσαλονίκη - Αθήνα
Φωτογραφία: Pixabay

Σε πτήση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα μια αεροσυνοδός έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από έναν 50χρονο άνδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιβάτης την πλησίασε, την παρενόχλησε και όταν κάθισε στη θέση του αυτοϊκανοποιήθηκε.

Η αεροσυνοδός ενημέρωσε άμεσα τον κυβερνήτη για το συμβάν, ο οποίος με τη σειρά του ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές του αεροδρομίου, όπου κατά την αποβίβαση τον συνέλαβαν και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας προέβη σε χειρονομίες και σε βάρος άλλων αεροσυνοδών. 

Αεροπλάνο
Φωτογραφία: Pixabay

Ο δράστης είναι «παντρεμένος με δύο παιδιά»

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, o επιβάτης ο οποίος ανέφερε ότι εργάζεται ως διαιτολόγος και πως είναι παντρεμένος με δυο κόρες, προσπάθησε να οδηγήσει την αεροσυνοδό ως τις τουαλέτες, δήθεν ότι χρειάζεται την βοήθεια της και όταν εκείνη πλησίασε, αυτός της επιτέθηκε απλώνοντας χέρι πάνω της.

Η αεροσυνοδός, σοκαρισμένη προσπάθησε να απομακρυνθεί και να ενημερώσει την προϊσταμένη της. Ο άνδρας έχοντας συνειδητοποιήσει την τροπή που πήραν οι πράξεις του, άρχισε να παρακαλάει τον πιλότο να μην ειδοποιήσει την αστυνομία, λέγοντας ότι είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, εκφράζοντας την λύπη του για την αναστάτωση που προκάλεσε, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ήταν μια κακή στιγμή...».

Ακολούθησε η σύλληψη του 50χρονου από τους αστυνομικούς που τον περίμεναν στη φυσούνα. 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα