Γλυκά Νερά Έγκλημα: Σπαρακτικά τα λόγια του 32χρονου πιλότου

κηδεία 20χρονης Κάρολαιν

Συντετριμμένος εμφανίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής κατά τη διάρκεια της κηδείας της συζύγου του, Καρολάιν, ο 32χρονος πιλότος Χαράλαμπος (Μπάμπης) Αναγνωστόπουλος.

«Η Λυδία θα μεγαλώσει και δεν θα θυμάται την υπέροχη μανούλα της» είπε ο χειριστής ελικοπτέρων της πολιτικής αεροπορίας αποχαιρετώντας την αγαπημένη του σύζυγο και μητέρα του παιδιού του.

Οι εικόνες από την Αλόννησο, όπου πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία της Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε βάναυσα μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, συγκινούν και τους πιο δυνατούς χαρακτήρες.

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία ήταν σίγουρα ο σύζυγος της Καρολάιν, ο οποίος κρατούσε στην αγκαλιά του το μό9λις 12 μηνών μορό τους, αλλά και η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας.

πιλότος και μωρό στην Αλόννησο
© News2U

«Είμαι πολύ τυχερός που τη γνώρισα»

Ο επικήδειος με τον οποίο αποχαιρέτησε την νεαρή γυναίκα ο 32χρονος πιλότος προκαλεί βαθιά θλίψη. «Είμαι πολύ τυχερός που τη γνώρισα. Πάρα πολύ τυχερός που με αγάπησε κι είναι η μητέρα του παιδιού μου. Είμαι πολύ τυχερός για τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Ένα πράγμα με θλίβει περισσότερο απ’ όλα. Δεν είναι πια εδώ και δεν θα ξαναδώ την αγάπη μου. Η κόρη μας θα μεγαλώσει και δεν θα θυμάται πόσο υπέροχη ήταν η μανούλα της. Η Καρολάιν ήταν η χαρά της ζωής, η χαρά για όλο τον κόσμο η χαρά για το σπίτι μας, η χαρά για την κόρη της. Μέσα από τη Λυδία θα είναι για πάντα μαζί μου. Να είστε καλά να προσέχετε τους ανθρώπους που σας αγαπάνε».

κηδεία 20χρονης στην Αλόννησο

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία της Καρολάιν

Ο θύτης που έκοψε το νήμα της ζωής της 20χρονης, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε από ιατροδικαστή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, τής  έβαλε ένα πανί στο στόμα και ταυτόχρονα το πίεζε με την παλάμη του. Με δύο δάχτυλα της έκλεισε τη μύτη, με αποτέλεσμα εκείνη να μην μπορεί να αναπνεύσει και να επέλθει ο ασφυκτικός θάνατος.

Μέχρι στιγμής, από τις έρευνες των Αρχών, οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής αλλά και οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαρρηκτών/Ληστειών έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για να εντοπίσουν την ταυτότητα των ανθρώπων που εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας στα Γλυκά Νερά και δολοφόνησαν την 20χρονη και πιθανόν και τον σκύλο τους, ράτσας Χάσκι.

Παράλληλα, στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας επικρατεί πραγματικός «οργασμός» αναλύσεων των πάρα πολλών ευρημάτων από το σπίτι της οικογένειας. Οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει εξαιρετικά μεγάλη ποσότητα DNA και ευελπιστούν πως αυτά τα ευρήματα θα βοηθήσουν προκειμένου να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία των ανθρώπων που εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας και, φυσικά, θα οδηγήσουν τους αστυνομικούς στη σύλληψη των δολοφόνων.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα