Γλυκά Νερά Έγκλημα: Το τελευταίο «αντίο» στην Καρολάιν

κηδεία 20χρονης

Σε «βαρύ» κλίμα οδύνης και πένθους πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (14/5)  στην Αλόννησο η εξόδιος ακολουθία της 20χρονης Καρολάιν, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια ληστών μέσα στο ίδιο της το σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Σήμερα, λοιπόν, συγγενείς και φίλοι κλήθηκαν να αποχαιρετίσουν τη νεαρή κοπέλα. Τραγική φιγούρα στην κηδεία της 20χρονης Καρολάιν ήταν τόσο ο 32χρονος σύζυγός της, Χαράλαμπος (Μπάμπης)  Αναγνωστόπουλος, όσο και η μητέρα της.

Είναι πραγματικά δύσκολο να περιγράψει κανείς τα όσα διαδραματίστηκαν στην κηδεία της νεαρής φοιτήτριας.

κηδεία 20χρονης στην Αλόννησο

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η εξόδιος ακολουθία εψάλη σύμφωνα με το τελετουργικό των καθολικών και δεν επετράπη η είσοδος των ΜΜΕ στο εσωτερικό του ναού. Επιπλέον, ορθόδοξος ιερέας προσευχήθηκε για την ανάπαυση της ψυχής της Καρολάιν. Τον επικήδειο εκφώνησε η Μερόπη Μαχαιρίδου, διευθύντρια του Λυκείου Αλοννήσου από το οποίο αποφοίτησε η Καρολάιν, καθώς και ο Νίκος Παπαγιάννης, αρχηγός των προσκόπων και αστυνομικός. Σπαρακτικά ήταν λόγια και του συζύγου της άτυχης φοιτήτριας. 

Η άφιξη της οικογένειας στο νησί

Υπενθυμίζεται πως ο σύζυγος και το μόλις 11 μηνών βρέφος της 20χρονης Καρολάιν έφτασαν στην Αλόννησο σήμερα το πρωί με ελικόπτερο που διέθεσε η εταιρεία στην οποία εργάζεται ο 32χρονος χειριστής ελικοπτέρων της πολιτικής αεροπορίας.

Πιλότος
© News2U

Αντιθέτως, η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας μαζί με τους γονείς του 32χρονου πιλότου και άλλους συγγενείς και φίλους έφτασαν στο νησί με το πλοίο της γραμμής που έφυγε από τον Βόλο. 

Πού βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τη δολοφονία της Καρολάιν;

Ο δολοφόνος της 20χρονης τής έβαλε ένα πανί στο στόμα και ταυτόχρονα το πίεζε με την παλάμη του. Με δύο δάχτυλα της έκλεισε τη μύτη, με αποτέλεσμα εκείνη να μην μπορεί να αναπνεύσει και να επέλθει ο ασφυκτικός θάνατος. Αυτό προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε από ιατροδικαστή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ως προς τις έρευνες των Αρχών, οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής αλλά και οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαρρηκτών/Ληστειών έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να εντοπίσουν την ταυτότητα των ανθρώπων που εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας στα Γλυκά Νερά και δολοφόνησαν την 20χρονη και πιθανόν και τον σκύλο τους, ράτσας Χάσκι.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας επικρατεί πραγματικός «οργασμός» αναλύσεων των πάρα πολλών ευρημάτων από το σπίτι της οικογένειας. Οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει εξαιρετικά μεγάλη ποσότητα DNA και ευελπιστούν πως αυτά τα ευρήματα θα βοηθήσουν προκειμένου να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία των ανθρώπων που εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας και, φυσικά, θα οδηγήσουν τους αστυνομικούς στη σύλληψη των δολοφόνων.

κηδεία 20χρονης στην Αλόννησο
κηδεία 20χρονης
κηδεία στην Αλόννησο
κηδεία 20χρονης Κάρολαιν
κηδεία 20χρονης στην Αλόννησο
κηδεία 20χρονης στην Αλόννησο
κηδεία 20χρονης
κηδεία στην Αλόννησο
κηδεία 20χρονης Κάρολαιν
κηδεία 20χρονης στην Αλόννησο

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα