Έγκλημα Γλυκά Νερά: Σοκαρισμένοι μιλούν οι κάτοικοι - Τι δήλωσαν για την 20χρονη

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Για το φρικιαστικό έγκλημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης σε κατοικία στα Γλυκά Νερά και τη δολοφονία της 20χρονης μητέρας μιλούν οι κάτοικοι. 

«Δεν πιστεύω ότι άκουσε κάποιος κάτι. Τα σπίτια βρίσκονται σε απόσταση μεταξύ τους. Στα Γλυκά Νερά υπάρχει μικρή εγκληματικότητα. Αυτό που έγινε μας έχει σοκάρει όλους. Πιστεύω ότι είναι μοναδική περίπτωση. Την είχα δει την κοπέλα, δεν είχα όμως επαφή με το ζευγάρι. Νομίζω ότι έμεναν εδώ γύρω στον 1,5 χρόνο. Εγώ μένω περίπου 50 μέτρα από το σπίτι του ζευγαριού. Δύο σπίτια πιο πάνω. Δεν νομίζω ότι θα ακούγονταν αν φώναζαν βοήθεια. Όλα τα σπίτια τα καινούργια είναι με διπλά τζάμια», είπε ο κ. Δημήτρης, κάτοικος της περιοχής, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του Mega.

«Προσωπικά έχω υποστεί, την προηγούμενη εβδομάδα μικροκλοπή. Στην περίπτωση αυτή το εντυπωσιακό είναι θρασύτητα. Είναι σκεπασμένοι με κουκούλες, και απλά κάνουν αυτό που θέλουν και φεύγουν. Δεν κινούνται πολλά αυτοκίνητα στην περιοχή. Οι δρόμοι είναι σκαμμένοι λόγω του αποχετευτικού. Αν ερχόταν ένα άγνωστο αυτοκίνητο και παρακολουθούσε, σίγουρα θα γινόταν αντιληπτό, η κίνηση είναι μικρή», πρόσθεσε.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

«Έχω την εντύπωση ότι ήταν λίγο στημένο αυτό. Κάπου γνώριζαν οι δράστες τα χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι. Το σπίτι που έμενε το ζευγάρι είναι δεκαετίας. Νομίζω ότι το έχουν νοικιασμένο. Κατοικείται και η διπλανή μεζονέτα. Σε απόσταση πέντε μέτρων, απέναντι, υπάρχει άλλο σπίτι επίσης. Έχουμε κάνει τα σπίτια μας φρούρια, και δεν μπορούμε να προφυλαχτούμε», κατέληξε.

Τι δήλωσε παλιά δασκάλα της 20χρονης

Στον τηλεοπτικό σταθμό του Mega, μίλησε και μια παλιά δασκάλα της αδικοχαμένης 20χρονης Καρολάιν, η κ. Μαριλένα Πονηράκη. «Την Καρολάιν την γνώριζα. Ήταν μέλος της θεατρικής ομάδας που είχαμε το 2016 στην Αλόννησο. Εκείνη η περίοδος ήταν πολύ δημιουργική. Η συνεργασία μας ήταν πολύ ωραία, γελάσαμε, ήμασταν χαρούμενοι. Έτσι θυμάμαι την Καρολάιν, έναν άνθρωπο χαρούμενο, δημιουργικό, που είχε χαρά για τη ζωή, ήθελε να ζήσει.

 Έτσι θυμάμαι την Καρολάιν, έναν άνθρωπο χαρούμενο, δημιουργικό, που είχε χαρά για τη ζωή

Φαίνεται και από τις επιλογές της. Ερωτεύτηκε, έκανε ένα μωρό, ταξίδευε. Όταν έμαθα αυτό που συνέβη σοκαρίστηκα, ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι συνέβη αυτό στην Καρολάιν. Η τοπική κοινωνία στην Αλόννησο έχει σοκαριστεί. Είναι ένα παιδί του νησιού. Τον σύζυγό της δεν τον είχα γνωρίσει. Εγώ ουσιαστικά το 2016 τη συναναστράφηκα. Της άρεσαν πολλά πράγματα. Μπήκε στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά, είχε πολλά όνειρα, ήταν ακόμα μικρή. Ήταν ένα πανέμορφο κορίτσι, με εξωτική ομορφιά», είπε η κ. Πονηράκη.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα