Γλυκά Νερά Έγκλημα: Συντετριμμένη η μητέρα της Καρολάιν - Μεταφέρεται η σορός στην Αλόννησο

Μητέρα Καρολάιν
Φωτογραφία: thenewspaper.gr

Σήμερα στις 3.00 το μεσημέρι θα τελεστεί η κηδεία της 20χρονης Καρολάιν, που τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης έχασε με φρικτό τρόπο τη ζωή της, όταν τρεις ληστές μπήκαν στην κατοικία όπου διέμενε με τον σύζυγό της και το 11 μηνών βρέφος τους στα Γλυκά Νερά. 

Τραγική φιγούρα των τελευταίων ημερών είναι η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας, η οποία είναι συντετριμμένη από τονχαμό του παιδιού της. Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, η μητέρα, μία φίλη της 20χρονης και ελάχιστοι συγγενείς συνόδευσαν το φέρετρο της αδικοχαμένης κοπέλας. Η μητέρα της Καρολάιν, ντυμένη στα μαύρα, προχωρούσε, στην αγκαλιά των δικών της ανθρώπων.

Νωρίς το πρωί σήμερα (14/5), η σορός της κοπέλας ξεκίνησε το ταξίδι για το νησί της, όπου βρίσκεται και το πατρικό της σπίτι. Σε ένδειξη πένθους, σήμερα η εταιρεία στην οποία εργάζεται ο 32χρονος πιλότος δεν θα πραγματοποιήσει πτήσεις.

Ασφυκτικός ο θάνατος της 20χρονης

Από πανί που έβαλε ο δολοφόνος στο στόμα της 20χρονης Καρολάιν αλλά και την απόφραξη της μύτης της προήλθε ο θάνατος της νεαρής μητέρας. Αυτό προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε από ιατροδικαστή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σύμφωνα με την εξέταση, ο δολοφόνος της 20χρονης τής έβαλε ένα πανί στο στόμα και ταυτόχρονα το πίεζε με την παλάμη του.

Με δύο δάχτυλα έκλεισε και τη μύτη της νεαρής γυναίκας, με αποτέλεσμα εκείνη να μην μπορεί να αναπνεύσει και να επέλθει ο ασφυκτικός θάνατός της. Η ιατροδικαστής εντόπισε ίχνη πάλης, τα λεγόμενα αμυντικά τραύματα, από τα οποία έχουν ληφθεί ευρήματα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν μπορούν να αξιοποιηθούν.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα