Γλυκά Νερά Έγκλημα: Το μεσημέρι η κηδεία της Καρολάιν στην Αλόννησο

Γλυκά Νερά
EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να γίνει η κηδεία της 20χρονης Καρολάιν στην Αλόννησο, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια ληστών τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης στα Γλυκά Νερά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη 1.00 το μεσημέρι θα φτάσει η σορός της άτυχης κοπέλας από την Αθήνα στο νησί, με τη μητέρα της, Σούζαν, και τον 32χρονο σύζυγό της να τη συνοδεύουν στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, στο Πατητήρι της Αλοννήσου, όπου και θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στις 15.00.

Σύμφωνα με ανάρτησή της, η εταιρεία στην οποία εργάζεται ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος της Καρολάιν θα παραμείνει σήμερα κλειστή σε ένδειξη πένθους. Θα πραγματοποιηθούν μόνο οι πτήσεις για τη μετάβαση του προσωπικού στην Αλόννησο.

Οι γονείς της Καρολάιν πληροφορήθηκαν την είδηση θανάτου της κόρης τους από φίλους που είδαν την είδηση στα μέσα ενημέρωσης. Ο Βρετανός πατέρας της, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά και η Φιλιππινέζα μητέρα της εγκαταστάθηκαν στην Αλόννησο πριν από 20 χρόνια.

Το μωρό της Καρολάιν από τα Γλυκά Νερά
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Σε εξέλιξη οι έρευνες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό των ληστών, ενώ χθες μετέβη στη ΓΑΔΑ και ο 32χρονος πιλότος για να δώσει ό,τι στοιχεία μπορεί για την έρευνα. Ο σύζυγος της Καρολάιν είναι συντετριμμένος από το συμβάν. Μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Από την πρώτη μέρα συλλέγουν στοιχεία. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να τους βρει, είναι τα παιδιά αυτά του Ανθρωποκτονιών. Από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι εκεί». «Ευτυχώς η κορούλα μου είναι καλά στην υγεία της» κατέληξε.

«Ήταν ένα ευλογημένο παιδί, ένα χαρισματικό πλάσμα»

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» μίλησε και η διευθύντρια του Γυμνασίου - Λυκείου της Αλοννήσου, Μερόπη Μαχαιρίδου, που είχε μαθήτρια την Καρολάιν επί έξι χρόνια. «Είναι μια δύσκολη μέρα για όλη την Αλόννησο. Την Καρολάιν την ξέραμε πολλά χρόνια, την είχα μαθήτρια για έξι χρόνια, τρία στο γυμνάσιο και τρία στο λύκειο. Ήταν ένα ευλογημένο παιδί, ένα χαρισματικό πλάσμα. Με ό,τι ασχολήθηκε το έφερε εις πέρας, ήταν ένα άξιο παιδί. Ήταν χαρούμενη, αισιόδοξη, είχε τόσα όνειρα η καημένη. Δεν το πιστεύουμε. Ήταν δυνατό παιδί, μια κοπέλα ψηλή, δεν ξέρω τι έγινε. Τώρα με τρεις άνδρες και το μωρό να κλαίει που το σημάδευαν με όπλο, τι να κάνει και αυτό το κορίτσι, ένα παιδί ήταν» είπε η κ. Μαχαιρίδου.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα