Γλυκά Νερά Έγκλημα: Συντετριμμένος ο 32χρονος πιλότος – «Τους παρακαλέσαμε»

Σύζυγος Καρολάιν
© sinidisi.gr

Συγκλονισμένος από τη βίαιη δολοφονία της γυναίκας του, Καρολάιν, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά είναι ο 32χρονος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος.

32χρονος πιλότος
© OPEN

Ο 32χρονος πιλότος, τον οποίο οι κακοποιοί είχαν δέσει την ώρα που σκότωναν την άτυχη γυναίκα, επέστρεψε στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά σήμερα, Πέμπτη, για λίγη ώρα. Ο τραγικός σύζυγος δήλωσε στις κάμερες: «Από την πρώτη μέρα συλλέγουν στοιχεία. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να τους βρει είναι τα παιδιά αυτά του Ανθρωποκτονιών. Από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι εκεί». «Ευτυχώς η κορούλα μου είναι καλά στην υγεία της» ανέφερε ο 32χρονος, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Για τα όσα έζησε, ο πιλότος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μας έδεσαν, και από εκείνο το σημείο και μετά τους είπαμε πού είναι τα χρήματα».

Απαντώντας στην ερώτηση για το πότε κατάλαβε ότι η σύζυγός του είναι νεκρή, ο 32χρονος είπε: «Όταν ήρθαν οι αστυνομικοί και με έλυσαν», προσθέτοντας αμέσως μετά: «Όποιος γνωρίζει, όποιος έχει δει κάτι, είμαι σίγουρος ότι θα τρέξει».

Δείτε όσα είπε ο σύζυγος της Καρολάιν:

Στο στόχαστρο των αστυνομικών ο «κοντός» - Αυτός είναι ο δολοφόνος της 20χρονης

Υπενθυμίζεται πως πληθώρα ευρημάτων έχει η Αστυνομία στα χέρια της, όπως αποκάλυψε χθες, Τετάρτη, το news2u.gr σχετικά με τους δολοφόνους της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Σήμανσης έχουν συγκεντρώσει αρκετό γενετικό υλικό προκειμένου να προχωρήσουν στην άμεση ταυτοποίηση των προσώπων που συμμετείχαν στη δολοφονική διάρρηξη στο σπίτι της τριμελούς οικογένειας.

Στην Αλόννησο η κηδεία της Καρολάιν

Aύριο, Παρασκευή 14 Μαΐου, στις 15.00 το μεσημέρι στην Αλόννησο, συγγενείς και φίλοι της 20χρονης Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε με φρικτό τρόπο από τα χέρια των κακοποιών που εισέβαλαν στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, θα της πουν το τελευταίο «αντίο».

Αξίζει να αναφερθεί πως συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του νησιού από την αποτρόπαια δολοφονία της 20χρονης γυναίκας. Παράλληλα, η μητέρα της Καρολάιν, μετά το άκουσμα της τραγικής είδησης, ταξίδεψε από το νησί για την Αθήνα, αλλά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, δεν έχει καταφέρει ακόμα να δει τη σορό της κόρης της. Επιπλέον, ο πατέρας της νεαρής κοπέλας, λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας, παραμένει στο σπίτι.

Τέλος, η ιατροδικαστική έρευνα συνεχίζεται για τυχόν ευρήματα και DNA υλικό που θα οδηγήσει συντομότερα στον εντοπισμό των δραστών.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα