Γλυκά Νερά Έγκλημα: Στη ΓΑΔΑ ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν

Στη ΓΑΔΑ ο 32χρονος
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής βρίσκεται από το πρωί ο σύζυγος της αδικοχαμένης Καρολάιν, προκειμένου να προσφέρει ό,τι μπορεί στις έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό των δολοφόνων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του news2u.gr, στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης βρίσκεται και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για την πορεία των ερευνών. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο υπουργός και ο 32χρονος χειριστής ελικοπτέρων είχαν συνομιλία και ο κ. Χρυσοχοΐδης του επισήμανε πως όλες οι διαθέσιμες αστυνομικές δυνάμεις «έχουν πέσει πάνω από την υπόθεσή σου».

Η δολοφονία της άτυχης μητέρας και φοιτήτριας έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, αφού οι αδίστακτοι δολοφόνοι αφαίρεσαν τη ζωή μιας κοπέλας μόλις 20 ετών, που δεν πρόλαβε να δει την κόρη της, Λυδία, να γίνεται ούτε καν 1 έτους.

Γλυκά Νερά σπίτι
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Όπως είχε αποκαλύψει και νωρίτερα σήμερα το news2u.gr, ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων βρέθηκε εκ νέου στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, προκειμένου, με πιο καθαρό μυαλό πλέον, να απαντήσει σε ερωτήσεις των αστυνομικών που χειρίζονται την υπόθεση. Αυτό που προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν οι αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής είναι η εθνικότητα των δολοφόνων.

Ο 32χρονος πατέρας του 11 μηνών βρέφους θα κληθεί να ακούσει συνομιλίες από αλβανικά, ρώσικα, γεωργιανά και Ρομά, μήπως και αναγνωρίσει αυτή που χρησιμοποίησαν οι δολοφόνοι της συζύγου του. Υπενθυμίζεται ότι οι άνδρες που είχαν αναλάβει την επιτήρησή του ήταν δύο ψηλοί άνδρες που μιλούσαν καλά ελληνικά, αλλά –όπως όλα δείχνουν– δεν είναι Έλληνες. Ο τρίτος συνεργός τους, ο κοντός άνδρας, «ανέλαβε» τη σύζυγό του και είναι αυτός, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, που την οδήγησε στον θάνατο.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα