Νέα καταγγελία γυναίκας για παρενόχληση από επιδειξία

Αστερίου
© ant1news.gr

Μια ακόμα γυναίκα «έσπασε» την σιωπή της και προχώρησε σε μια καταγγελία παρανόχλησης που δέχτηκε. Πιο συγκεκριμένα, η κυρία Αστερίου μιλώντας στην εκπομπή του ANT1, «Πρωινοί Τύποι», κατήγγειλε την παρενόχληση της από άγνωστο άνδρα πριν από λίγες μέρες.

Η ίδια αποκάλυψε πως όταν πήγε να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητό της, ένας άνδρας την πλησίασε και αυτοϊκανοποιήθηκε στο παράθυρό της. 

«Ξεπάρκαρα χωρίς να ανάψω τα φώτα», περιέγραψε η γυναίκα και συμπλήρωσε αμέσως μετά ότι, ο επιδειξίας φορούσε κράνος. Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν ξέρω αν με ακολουθούσε».

«Έχουμε μάθει να μη τα λέμε, γιατί τα θεωρούμε κάπως φυσιολογικά», είπε αναφερόμενη στη γενιά των άνω των 35 ετών και παραδεχόμενη ότι κάνει την καταγγελία παρασυρόμενη από την νεαρή που αρχικά κατήγγειλε τον 22χρονο.

Αναβλήθηκε η δίκη του 22χρονου σάτυρου 

Η δίκη του 22χρονου επιδειξία από τη Νέα Σμύρνη, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς αναβλήθηκε λόγω των ειδικών μέτρων που ισχύουν στα δικαστήρια για την πανδημία του κορονοϊού.

Η υπόθεση του 22χρονου, σύμφωνα με πληροφορίες, αποσύρθηκε από το πινάκιο, καθώς αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται στα αυτόφωρα δικαστήρια μόνο δίκες με κρατούμενους.

22χρονος σάτυρος Νέας Σμύρνης
© EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Η δίκη του νεαρού είχε αναβληθεί και την περασμένη Δευτέρα, έπειτα από αίτημα της υπεράσπισής του, προκειμένου να προσέλθουν να καταθέσουν οι μάρτυρες αλλά και οι παθούσες.

Ο 22χρονος κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και το αδίκημα αφορά πέντε κοπέλες που τον έχουν καταγγείλει.

Υπενθυμίζεται πως μέχρι στιγμής πέντε είναι οι γυναίκες που έχουν αναγνωρίσει τον σάτυρο ως πρωταγωνιστή σε περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης. Όταν τον προσήγαγαν, ο 22χρονος κρατούσε το στόμα του κλειστό και αρνιόταν οποιαδήποτε εμπλοκή. Ωστόσο, μόλις οι αρμόδιοι αξιωματικοί τού είπαν ότι έχουν ταυτοποιηθεί τα αποτυπώματά του, τότε μόνο έσκυψε το κεφάλι και παραδέχτηκε τις πράξεις του.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα